Πότε θα είναι έτοιμο το Trilogy στη Λεμεσό;

Η Cybarco έχει ξεκινήσει τις κατασκευαστικές εργασίες του Trilogy στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Το Trilogy Limassol Seafront, φέροντας την υπογραφή διεθνώς αναγνωρισμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και επαγγελματιών ανάπτυξης γης, παρέχει ιδανικές επιλογές για διαμονή, εργασία και αναψυχή στο κέντρο της Λεμεσού.

Προσφέρει μια lifestyle εμπειρία που συνδυάζει το όνειρο της πολυτελούς παραθαλάσσιας οικίας με ένα εκλεπτυσμένο αστικό περιβάλλον.

Οι τρεις εντυπωσιακοί πύργοι του, σε συνδυασμό με ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα ιδιωτικών και δημόσιων εγκαταστάσεων, αξιοποιούν την προνομιακή τοποθεσία τους με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από κάθε παράθυρο.

Το τελευταίο έργο της εταιρείας ήδη έχει δεχθεί κρατήσεις πέραν των €25 εκατομμυρίων για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του με θέα τη θάλασσα στο West Tower, με προγραμματισμένο έτος παράδοσης το 2021.

Οι εργασίες στο παρόν στάδιο επικεντρώνονται στον καθαρισμό και ισοπέδωση της νότιας πλευράς του περιφραγμένου οικοπέδου.

Η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου και του καινούριου γραφείου πωλήσεων θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, προετοιμάζοντας το έδαφος για περαιτέρω οικοδομικές εργασίες, περιλαμβανομένων των θεμελίων των δύο μπροστινών πύργων με την πλατεία τους και της κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development, μιας καθιερωμένης εταιρείας ανάπτυξης γης με επιτυχημένη πορεία πέραν των 73 χρόνων, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, δήλωσε σχετικά: «Για τη Cybarco, το Trilogy αποτελεί ένα συναρπαστικό κεφάλαιο, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να διαδραματίσει για ακόμα μια φορά σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Λεμεσού. Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε τα κατασκευαστικά έργα να αρχίζουν και τις κρατήσεις και πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, επικοινωνήστε στο 8000 50 30 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trilogylimassol.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ