Τι ξέρεις για τα πλάσματα που ζουν στο Τρόοδος;

Βρίσκονται εκεί για αιώνες τώρα...

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν επισκεπτόμαστε το Τρόοδος, στην ουσία εισβάλλουμε στο σπίτι τους και όχι εκείνα στο δικό μας. Άρα λοιπόν, οφείλουμε να διατηρουμε κανόνες ορθής συμπεριφοράς και να σέβεμόαστε το χώρο που κατοικούν, τρέφονται και αναπαράγονται τα πλάσματα που ζουν στο Δάσος του Τροόδους. 

Μέσα στο πλαίσιο των δράσεων του Γεωπάρκου Τροόδους παρατηρήθηκε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να γίνουν μια σειρά από εκπαιδεύσεις που θα αφορούν τα ζώα του Τροόδους, αναλύοντας όλους τους μύθους, αλλά και τις πραγματικότητες που τα περιβάλλουν.

Ο εκπαιδευτής Χάρης Νικολάου Λειτουργός του Τμήματος Δασών και Ερευνητής Άγριας Ζωής θα μιλήσει για τους μύθους και τις πραγματικότητες της ζωής του δάσους και πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε απέναντι σε αυτά τα πλάσματα που κατοικούν στην οροσειρά μας αιώνες τώρα και πρέπει όλοι να μάθουμε να σεβόμαστε και να εκτιμούμε.

Το εκπαιδευτικό αυτό εργαστήρι, που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου (μάθε περισσότερα εδώ) είναι ανοικτό προς το κοινό και αφορά όλες τις ηλικίες.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckEN14FwRoyRO0aIRRRuwl1iODyYaTsi85vJR10x4Wnx10_g/viewform

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ