Μητέρα «τρολάρει το γιο της και το βίντεο γίνεται viral

Η καλύτερη εκδίκηση της «παλιάς» γενιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Συνήθως, viral, γίνονται βίντεο με νέους που προσπαθούν να μυήσουν τους γονείς τους ή τους παππούδες τους στις νέες τεχνολογίες. Τι γίνεται όμως όταν οι «παλιοί» προσπαθούν να μάθουν στους «νέους» την τεχνολογία του παρελθόντος; Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Η Κίμπερλι Φίλιπς, μια 39χρονη μητέρα, αποφάσισε να τρολάρει τον έφηβο γιο της με έναν πολύ έξυπνο και ιδιαίτερο τρόπο. Συνέδεσε μια παλιά τηλεφωνική συσκευή, εκείνη της κλασσικής που είχε η γιαγιά μας, με τη ρόδα, και του ζήτησε να προσπαθήσει να πάρει τηλέφωνο.

Ο μικρός, ο οποίος λόγω ηλικία τα μόνα τηλέφωνα που πάρει ήταν με κουμπιά και οθόνες αφής, βλέποντας τη συγκεκριμένη συσκευή ένιωσε πελαγωμένος.

Αρχικά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και κατόπιν παίρνει πρώτα το νούμερο και μετά σηκώνει το ακουστικό. Η μητέρα γελά ενώ η μικρή της κόρη παραπονιέται που δεν τους δείχνει πως να πάρουν τηλέφωνο, μέχρι εκείνη να της υποσχεθεί ότι θα το κάνει. 

Παράλληλα, ο Μπράιλον συνεχίζει να προσπαθεί και να αποτυγχάνει. Τότε εκνευρισμένος βγάζει από την τσέπη του το κινητό του τηλέφωνο με την μητέρα του να τον ρωτά: «Τι θα κάνεις; Θα το googlaρεις;». 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ