5+1 διαφορές από το 2013 ως το 2018

Ίδια άτομα, ίδιο δίλημμα, άλλες εποχές.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν θα επιχειρήσουμε να κάνουμε πολιτική ανάλυση (άλλωστε, δεν μπορούμε να το κάνουμε), δεν θα επιχειρήσουμε να βρούμε δεύτερες αναγνώσεις πίσω από τις προγραμματικές θέσεις τους (άλλωστε, δεν έχουμε μαντικές ικανότητες), δεν θα επιχειρήσουμε καν να πούμε την άποψή μας σε σχέση το εκτόπισμα των δύο μονομάχων της δεύτερης Κυριακής (άλλωστε, ποιον ενδιαφέρει η άποψή μας;).

Αυτό που θα κάνουμε θεωρητικά είναι ανώδυνο, αφού εστιάζει αποκλειστικά στα ψηφοδέλτια.

Πόσο διαφοροποιούνται τα σημερινά σε σχέση με αυτά του 2013; Ποιος κερδίζει τη μάχη της εικόνας;



Spot the difference!

 

To 2013 μόνο ο Μαλάς ήταν Ανεξάρτητος, ενώ σήμερα είναι και οι δύο… Ανεξάρτητοι.

 

Το 2013 ο Μαλάς ήταν πιο χαρούμενος από τον Αναστασιάδη στη φωτογραφία, ενώ σήμερα είναι ελαφρώς πιο χαμογελαστός ο νυν Πρόεδρος.

 

Ο Μαλάς έχει «φορέσει» σήμερα το ίδιο χαμόγελο που είχε το 2013, πλην όμως τότε το σώμα του είχε μικρή κλίση -με στάση σώματος μεταξύ προφίλ και ανφάς. Σήμερα είναι ολόισιος!

 

Το 2013 ο Μαλάς είχε ένα logo σαν καρδιογράφημα, πάνω από την φωτογραφία του, ενώ ο Αναστασιάδης, που τότε δεν είχε, σήμερα έχει ένα γράφημα... σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!

 

Το 2013 ο Αναστασιάδης μας καλούσε να Ενώσουμε Δυνάμεις, ενώ σήμερα μας καλεί να κάνουμε σταθερά Βήματα Μπροστά. Από την άλλη, το 2013 ο Μαλάς μιλούσε για Νέα Πρόταση και Νέα Εποχή, ενώ σήμερα μας λέει ότι Μας Ενώνει Το Αύριο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ