Και γιατί είναι κακό να φιλάει τον πατέρα του στο στόμα;

Το επίμαχο βίντεο με τη τρυφερή (;) στιγμή και το διχασμένο ίντερνετ.

 


Article featured image
Article featured image

Σχεδόν κάθε φορά που ένα τέτοιου ύφους βίντεο ανεβαίνει στο διαδίκτυο, και δη όταν αυτό προέρχεται από ένα διάσημο, το ίντερνετ αναλαμβάνει δράση.

Σχόλια, κριτική, θάψιμο, τρολλ και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, επιστρατεύεται από τους διαδικτυακούς φανάτικς για να υποστηρίξουν ή να κατακεραυνώσουν μια επί της ουσίας προσωπική στιγμή.

Ο διάσημος αθλητής και σύζυγος της Βραζιλιάνας Ζιζελ, Τομ Μπρέιντι, ο οποίος συμμετέχει μαζί με την οικογένειά του σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Tom vs Time», φαίνεται να δέχεται ένα φιλί στο στόμα από τον 11χρονο γιο του.

Σε αυτό το Facebook Documentary Series, καθημερινά το ζευγάρι αποκαλύπτει διάφορες πτυχές της προσωπικής τους ζωής και της καθημερινότητάς τους. Μια από αυτές τις στιγμές ήταν και το εν λόγω απόσπασμα που προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις.

Το συγκεκριμένο δείχνει τον 11χρονος γιος του Μπρέιντι, παιδί από την πρώτη του σχέση, να εμφανίζεται στο πλάνο την ώρα που ο πατέρας του κάνει μασάζ.


Κάτι ζητάει και ο Μπρέιντι ακούγεται να ρωτά «Εγώ τι θα κερδίσω;». Ο Τζακ πλησιάζει τον ξαπλωμένο του πατέρα και του δίνει ένα - μάλλον παρατεταμένο σε διάρκεια -  φιλί στο στόμα.  Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι σχολίων στα social media τα οποία στην πλειοψηφία τους κατηγορούσαν τον Μπρέιντι και ήταν εμφανώς δυσαρεστημένοι με το σκηνικό.

Προς το παρόν, ο Τομ Μπρέιντι δεν έχει πάρει θέση για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί και τις αντιδράσεις εναντίον του. 

 

Με πληροφoρίες από LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ