Η CITY βρέθηκε στο #συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία

Και επέλεξε 40 γαλανόλευκες εικόνες από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο μέρες, εντούτοις ο απόηχος των όσων διαδραματίστηκαν εξακολουθεί να απασχολεί τόσο τα παραδοσιακά μίντια, όσο και τα social.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, τα στρατόπεδα έχουν χωριστεί σε δύο σχολιάζοντας και κρίνοντας το #συλλαλητήριο, αρνητικά και εγκωμιαστικά, και τα όσα αυτό πρέσβευε.

Από την παρουσία και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, την παρουσία χρυσαυγητών και άλλων εθνικιστικών στοιχείων εκεί, μέχρι και τον αριθμό προσέλευσης του κόσμου, τον ο οποίο η Ελληνική Αστυνομία τοποθέτησε στους 140.000 με τους διοργανωτές να διαφωνούν ανεβάζοντάς τους στο 1,5 εκατομμύριο.

Όποια και να είναι η άποψη και η γνώμη σου σε σχέση με την ουσία και το σκοπό της συγκέντρωσης, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το συλλαλητήριο της Κυριακής ήταν ένα από τα πιο μαζικά, αν όχι το μαζικότερο, που είδε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και αυτό από μόνο του εξάγει πολλά συμπεράσματα.

Η CITY βρέθηκε εκεί και μέσα από το φακό του Κωνσταντίνου Καββαδία κατέγραψε μερικές πολύ έντονες στιγμές μέσα από το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ