Θα γούσταρες να συμμετέχεις σ’ ένα πολύ σκοτεινό εργαστήρι φωτογραφίας;

Πειραματίσου…

 


Article featured image
Article featured image

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου προγραμματίζει 2 εργαστήρια Δημιουργικής Φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφία και πειραματισμός – Light Painting».

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε νέους που αγαπούν τη φωτογραφία και επιθυμούν  να πειραματιστούν και να γνωρίσουν την γραφή του διαστήματος (space writing) του Man Ray και τις απίστευτες δυνατότητες που έχουν οι απλές φωτογραφικές μηχανές, αλλά και να ενθαρρυνθούν και να ξεδιπλώσουν τα κρυμμένα ταλέντα.

Τα εργαστήρια θα είναι βραδινά  και με πολύ σκοτάδι, λίγες φωτιστικές πηγές και πολύ φαντασία  θα δημιουργήσουν αστροφυσικές φωτογραφίες που θα ταξιδέψουν στα όρια της φαντασίας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι μαθητές θα γνωρίσουν την ιστορία της φωτογραφίας από τις απαρχές της  και τους τέσσερις σημαντικούς κανόνες σύνθεσης. Το σεμινάριο θα αποτελείται από δύο μέρη. Το θεωρητικό μέσω οπτικού υλικού και συζήτησης και το θεωρητικό μέρος όπου θα γίνει πρακτική εξάσκηση σε εξωτερικούς χώρους.

 

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν:

Λάρνακα: 21/02, 17:30-20:00  - Κέντρο Πληροφόρησης Νέων

Σωτήρα: 23/02, 17:30-20:00 -  Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμόχωστου

 



 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.onek.org.cy  και στο Παγκύπριο Αριθμός: 7777 27 57.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ