Τρεις επιπλέον ευκαιρίες για να κερδίσεις βραβεία αξίας πέραν των 1500 ευρώ

Παράταση στον διαγωνισμό «Γουάιλντ φορ νέιτσουρ», με 3 επιπλέον εργαστήρια.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι μεταξύ 9 και 25 χρόνων διεκδίκησε βραβεία συνολικής αξίας πέραν των 1500 ευρώ καθώς και την ευκαιρία συμμετοχής σε έκθεση με τις νικητήριες και επιλεγμένες δημιουργίες.


Βγες έξω στη φύση, ενεργοποίησε τις αισθήσεις σου, εξάσκησε την παρατηρητικότητά σου και δείξε μας το αποτέλεσμα.


Υπόβαλε το έργο σου μέχρι τις 30 Μαρτίου 2018. Μάθε περισσότερα στο wildfornature.birdlifecyprus.org

Ενημερωτικά, μέχρι τις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν 3 επιπλέον εργαστήρια: 11/2 στην Αλυκή Λάρνακας, 25/2 στο Δάσος Μαχαιρά και 11/3 στον Αρχαιολογικό Χώρο Κάτω Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων.

Για τα δύο πρώτα, μπορείς να βρεις πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

Την ερχόμενη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, πάμε Αλυκή Λάρνακας

Στο εργαστήρι με τίτλο «Εξερευνούμε την Αλυκή Λάρνακας», που θα ξεκινήσει στις 10:00πμ στην, θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τη φύση με διαφορετικό τρόπο!

Τι θα κάνουμε; Εργαστήρι δημιουργικής χαρτογράφησης της φύσης και πικνίκ*!

Ξέχασε τους χάρτες όπως τους ξέρεις! Το εργαστήρι ξεκινά με σύντομη παρουσίαση των μεθόδων δημιουργικής χαρτογράφησης καθώς και κάποιων παραδειγμάτων. Μετά από αυτή την εισαγωγή στη δημιουργική χαρτογράφηση, θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις τη φύση γύρω σου ενεργοποιώντας τις αισθήσεις σου και να φτιάξεις τον δικό σου δημιουργικό χάρτη εμπνευσμένο από την εμπειρία σου! Τι μορφή θα πάρει άραγε ο δικός σου χάρτης; Θα είναι τρισδιάστατος, θα αποτυπώνει υφές, θα είναι βίντεο; Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες…

Αφού τελειώσεις το έργο σου, μπορείς να το υποβάλεις στον διαγωνισμό ‘Γουάιλντ φορ νέιτσουρ’, για την ευκαιρία να κερδίσεις βραβεία συνολικής αξίας πέραν των 1500 ευρώ και να συμμετάσχεις σε έκθεση με τις νικητήριες και πιο ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Αν δεν ολοκληρώσεις το έργο σου στο εργαστήρι, μην ανησυχείς – μπορείς να τον τελειοποιήσεις πριν μας τον παραδώσεις (η προθεσμία υποβολής συμμετοχής είναι στις 30/3/18). Στο εργαστήρι δημιουργικής χαρτογράφησης μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή ατομικά ή ως ομάδα. Με το που τελειώσουμε με τη χαρτογράφηση θα κάνουμε πικνίκ απολαμβάνοντας το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής!

Περίμενες την τέλεια αφορμή για να εξερευνήσεις τη φύση; Τώρα τη βρήκες! Ανυπομονούμε να δούμε τη φύση μέσα από τα μάτια σου, αλλά και μέσα από τις υπόλοιπες σου αισθήσεις! Όλες οι πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες εδώ: wildfornature.birdlifecyprus.org

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η συμμετοχή δωρεάν

Περιορισμένος αριθμός θέσεων - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι 9 Φεβρουαρίου): 22455072 ή natalie.stylianou@birdlifecyprus.org.cy

*Οι συμμετέχοντες θα φροντίσουν να φέρουν δικό τους ποτό και φαγητό για το πικνίκ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της εκστρατείας 'Γουάιλντ φορ νέιτσουρ' (wild for nature) την οποία στηρίζουν το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, η CYTA, το Mona's Art, το AWOL και Get Out.

Χορηγός επικοινωνίας: CITY.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ