Μόλις άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με… κούκλες του σεξ [NSFW]

Πλέον, έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο.

 


Article featured image
Article featured image

Για κάποιους είναι τρομακτικό, για άλλους ίσως αδιανόητο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που βρίσκουν δελεαστικό το γεγονός, αφού, άλλωστε, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί, η αγορά των κούκλων του σεξ από σιλικόνη, έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό μάλλον οφείλεται και η δημιουργία του πρώτου οίκου ανοχής αποκλειστικά με κούκλες του σεξ, στο Παρίσι.

Η XDolls, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη επιχείρηση, προσκαλεί την πιθανή πελατεία της να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της με κούκλες από σιλικόνη, μεταξύ των οποίων η Lily, η Sofia και η Kim.

 



 

Στη σελίδα του οίκου ανοχής μπορεί κανείς να βρει σύντομες περιγραφές για τις κούκλες αυτές, ενώ για να μάθει κανείς τη διεύθυνση του «σπιτιού» θα πρέπει να πληρώσει προκαταβολικά.   

Μία ώρα συνεύρεσης κοστίζει περίπου €89, οι δύο ώρες είναι στα €148, ενώ αν κάποιος επιθυμεί να βιώσει την εμπειρία ως ζευγάρι θα πρέπει να πληρώσει κοντά στα €120 για μία ώρα.

 



 

Το 2016, η Γαλλία ψήφισε έναν νόμο που καθιστά παράνομη την αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών και την τιμωρεί με πρόστιμο ύψους €3.750. 

Εντούτοις, ο συγκεκριμένος νόμος δεν κάνει καμία αναφορά σε πληρωμένη συνεύρεση με κούκλες, ένα «παραθυράκι» το οποίο φαίνεται να εκμεταλλεύτηκαν οι άνθρωποι που άνοιξαν τον εν λόγω οίκο.

 

Φωτογραφίες: DesignBoom



Όλες οι κούκλες πλένονται και απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε χρήση

 



 

Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ