Σεξομολογήσεις #361: «Μου κολλά πολύ στενά ο κατά πολύ μεγαλύτερος μάστρος μου»

Article featured image
Article featured image

Έχω θέμα και δεν ξέρω πώς να το λύσω. Εργάζομαι σε μια εταιρεία στη Λεμεσό. Είμαι 28 χρονών και με λένε Νατάσα. Ας μπούμε στο ψητό. Λοιπόν, μου κολλά πολύ στενά ο κατά πολύ μεγαλύτερος μάστρος μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Είναι πολύ επίμονος και με τραβά αυτό το πράγμα. Να αναφέρω, όμως, ότι δεν είναι ελεύθερος… Help.

 

Νατάσα μου, λογικό να σε γοητεύει η επιμονή του. Έχει γυναίκα που όταν τη γυροφέρνει ένας άντρας να μεν της αρέσκει! Φτάνει να αφήνει τα κουλά του μακριά (είδες πόσο εσούστηκε το Χόλυγουντ που τέτοια σκάνδαλα). Όπως σου έλεγα, λοιπόν, λογικό να κολακεύεσαι ή ακόμα και να αρχίσεις να ερωτεύεσαι με τόσο στενό μαρκάρισμα που σου κάμνει. Το θέμα είναι τι προσδοκίες έχεις εσύ ως γυναίκα από έναν άντρα. Η λίστα σου έχει τα εξής αρνητικά:

•        Πολύ μεγαλύτερος

•        Δεν είναι ελεύθερος

•        Είσαι που κάτω του (στη δουλειά)

Τα πιο πάνω, τρία δεδομένα, «κλωτσούν» από μόνα τους κι εμένα μου μαρτυρούν ότι πας να μπλέξεις -αν αποφασίσεις να μπλέξεις- με μια προβληματική περίπτωση. Είναι εκείνη η κλασική φάση που στην αρχή όλα πάνε μέλι-γάλα και μετά γίνονται σαλάτα. Ποιες είναι οι δικές σου επιδιώξεις; Να τον διώξεις ή να τον αφήσεις να έχει ελπίδες; Πρέπει να διαλέξεις και να καταλήξεις στο πού θες να σε οδηγήσει τούτη η ιστορία και να μην το αφήσεις σε θολά νερά. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλά. Θα μπουρδουκλώνονται και θα περιπλέκονται τα πράγματα όλο και περισσότερο κι άντε μετά να έχεις καθαρό μυαλό για μια σωστή και καλή απόφαση για το ΔΙΚΟ σου καλό.

 



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ