Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ το «Power of Love»

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του;

 


Article featured image
Article featured image

Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί;

Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν.

Σε πρώτη προβολή τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 15:30 και καθημερινά την ίδια ώρα.

Έξι γυναίκες και έξι άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί. Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως  χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

H Μαρία Μπακοδήμου, μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», επιστρέφει αυτή τη φορά καθημερινά στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Ο ρόλος της  σημαντικός και πρωταρχικός στο παιχνίδι. Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε επεισόδιο αφού σχολιάζει με τους παίκτες την καθημερινότητά τους και τους συμβουλεύει για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις με το μοναδικό της τρόπο.

Ένα καθημερινό, πρωτοποριακό reality σχέσεων. Μια ακριβή παραγωγή ανάλογη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί σε off peak ζώνη της Κυπριακή και της Ελληνικής Τηλεόρασης. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ