«Το πρώτο μου τραγούδι είναι συναισθηματικό με εξάρσεις, σαν και μένα»

Από το The Voice και έπειτα τρέχει. Δεν έχει ώρα, λέει, ούτε για τα πιο βασικά. Ανάμεσα στα πολλά, η Στάλω Πατσιά κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο της τραγούδι με τη Heaven, ενώ έρχεται και Κύπρο για ένα Pre-Valentine’s Party στο Secrets Freedom Club.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή το επικείμενο live, το οποίο μάλιστα έχει συζητηθεί αρκετά από κάποιους, μιλήσαμε με την Στάλω η οποία μας είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την ακούσαμε live.

 


Εύχομαι πραγματικά να καταφέρω να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ κι ας μη φτάσω και πουθενά, φτάνει να μπορώ να τραγουδώ.


 

Θα ανέμενε κανείς, βάσει και των όσων έδειξες στο The Voice, ότι το πρώτο σου τραγούδι θα είχε ένα πιο ‘έντεχνο’ ηχόχρωμα…

Στο πρώτο live είπα Σωτήρια Μπέλου και “Δεν λες κουβέντα”, στη συνέχεια “Δεν θέλω να μιλάς” από Μπλε και καπάκι Βίκυ Μοσχολιού και “Χάρτινο το Φεγγαράκι”. Αγαπώ τη μουσική και δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός. Η μουσική είναι μία... Τώρα, εκείνο που με κέρδισε στο “Πόσο μου λείπεις” είναι ότι έχει λίγο απ’ όλα. Δυνατό στίχο, ταξιδιάρικη μουσική, συναίσθημα, ενώ κακά τα ψέματα είναι και ραδιοφωνικό.

 

Πώς θα το χαρακτήριζες;

Συναισθηματικό με εξάρσεις, σαν και μένα. Ροκ μπαλάντα.

 

 

Πού αποδίδεις τα τόσα πολλά view που έχει στο YouTube, μέσα σε τόσο μικρό διάστημα;

Είναι σημαντικό για όλους εμάς, που ξεκινάμε τώρα στην ελληνική δισκογραφία, να νιώσουμε την αγάπη του κόσμου. Είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή μας η αγάπη σε όλα τα επίπεδα... Όπως είναι και η αλήθεια στη ζωή μας και εύχομαι να είναι και στα τραγούδια μας. Και πίστεψέ με λέει πολλά το τραγούδι αυτό για μένα...

 

Τι κάνεις αυτό το διάστημα; Τι έκανες αμέσως μετά που τέλειωσε το Voice;

Η αλήθεια είναι ότι τώρα με βρίσκεις σε μια φάση που δεν έχω ώρα ούτε για τα πιο βασικά. Μου λείπει ο ύπνος. Αλλά να ‘μαστε καλά και πραγματικά λέω ευχαριστώ στον Θεούλη που κάνω αυτό που αγαπώ. Γιατί η μουσική μού δίνει ζωή. Και όλα αυτά ισχύουν από τότε που τελείωσε το Voice. Τρέξιμο μόνο…

 

Ποια ήταν η σχέση σου με τραγούδι πριν το The Voice;

Έχω σπουδάσει μουσική (Σύγχρονο Τραγούδι) στο Εθνικό Ωδείο Αθήνας και μετά στο Veramand Studio έκανα μαθήματα για ήχους, κίνηση, θέατρο για έναν ακόμα χρόνο για να εξελιχθώ... Αλλά συγχρόνως τραγουδούσα σε σκηνές από 17 χρονών.

 

Το Σάββατο 10/2 θα βρίσκεται ως καλεσμένη στην Παραδοσιακή Βραδιά, στο ΣΙΓΜΑ, στις 21.15


Είναι σημαντικό για όλους εμάς, που ξεκινάμε τώρα στην ελληνική δισκογραφία, να νιώσουμε την αγάπη του κόσμου. Είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή μας η αγάπη σε όλα τα επίπεδα... Όπως είναι και η αλήθεια στη ζωή μας και εύχομαι να είναι και στα τραγούδια μας.


 

Πώς προέκυψε το live στο Secrets;

Μέσω του κολλητού μου, που είναι δίπλα μου πάντα...Του ζήτησε το τηλέφωνό μου ο υπεύθυνος του μαγαζιού και εννοείται ότι δέχτηκα αμέσως. Και νιώθω και μεγάλη χαρά γι’ αυτό. Είναι ένας εκπληκτικός χώρος με μαγευτικό κόσμο, μα πάνω από όλα Freedom! Θα περάσουμε μαγευτικά.

 

Διάβασε επίσης: Η Στάλω Πατσιά απαντά σε όσους την επικρίνουν για την εμφάνισή της στο Secrets Freedom Club, το πιο γνωστό gay friendly μαγαζί του νησιού!

 

Πόσο ερωτικό θα είναι το party;

Θα είναι και ερωτικό και ανεβαστικό. Θα είναι διχασμένο σαν και μένα. Θα περάσουμε υπέροχα, το νιώθω.

 

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή και την τέχνη σου;

Ο έρωτας είναι τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου, αφού έχω τον άντρα της ζωής μου δίπλα μου εδώ και 13 χρόνια.

 

 

Θα ήθελες να κάνεις καριέρα στο τραγούδι και αν ναι, πώς τη φαντάζεσαι;

Θεωρώ ότι σήμερα είναι δύσκολο να κάνεις καριέρα στο τραγούδι και να ζεις μόνο μέσα από τη μουσική. Αλλά εύχομαι πραγματικά να καταφέρω να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ κι ας μη φτάσω και πουθενά, φτάνει να μπορώ να τραγουδώ. Αυτό… Να ζω από αυτό που αγαπώ! Όπως λέει και ένα ρητό: “Η μουσική είναι η τροφή της μουσικής”.



 

INFO

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, Stone Age Pub, Λάρνακα, 21.30. Πληρ. 99143631. [Μαζί με τον Δημήτρη Φωτίου - βλ. φώτο]

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, Secrets Freedom Club, Λάρνακα, 23.00, €10 με ένα ποτό ή προσφορά €20 με 5 ποτά (δωρεάν είσοδος μέχρι τις 24.00). Πληρ. 99557433. [Μαζί με τον DJ Σταύρο Γεωργίου]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ