Ζητούνται δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 10 ευρώ την ώρα

Η Cadbury άνοιξε τέσσερις νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο», με μισθό 10 ευρώ την ώρα και μερικής απασχόλησης, για να «μην κουράζεται ο ουρανίσκος».

 


Article featured image
Article featured image

Όσοι πετύχουν να πάρουν τη δουλειά θα δουλεύουν είτε Τρίτη με Πέμπτη, από 09:30 μέχρι 12:00 (7,5 ώρες), είτε Δευτέρα με Πέμπτη, από 15:00 μέχρι 17:00 (8 ώρες), ενώ ο μισθός είναι στις £9 την ώρα (κάτι παραπάνω από €10 ευρώ).

Οι θέσεις είναι δημοσιευμένες στην επίσημη σελίδα της Mondelez International, που βρίσκεται πίσω από τα ροφήματα σοκολάτας Cadbury και τα μπισκότα Oreo.

Στα προαπαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνεται το «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής», η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

 


 

Η Mondelez International αναζητούσε πέρυσι μόλις έναν δοκιμαστή και δέχθηκε για αυτή τη θέση περισσότερες από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα και συνολικά 6.000 μεταξύ των οποίων και από Αυστραλία και ΗΠΑ.

Τη δουλειά τότε πήρε η Άντζελα Κάστλτον, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά δοκιμασιών, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης σχεδόν ανεπαίσθητων διαφορών μεταξύ δύο κομματιών σοκολάτας.

Πάτησε ΕΔΩ για να δεις τις σχετικές αγγελίες.

Η αγγελία αυτή είναι η πέμπτη πιο δημοφιλής στο LinkedIn για το 2017 ενώ βρίσκεται στο top-10 του σάιτ, στο οποίο μεταξύ άλλων βρίσκονται και δουλειές όπως εκπρόσωπος Τύπου των πριγκήπων Γουίλιαμ και Χάρι, δοκιμαστής μπύρας και μαθητευόμενος marketing στον οίκο Chanel.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ