Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το γάμο Χάρι - Μέγκαν

Το παλάτι του Κένσινγκτον προχώρησε σε μια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, Justin Welby, θα παντρέψει το ζευγάρι και η γαμήλια πομπή θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και θα καταλήξει στο κάστρο του windsor όπου θα γίνει η τελετή.  

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένου από την εκκλησία.

Αργότερα το βράδυ θα διοργανωθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η Πριγκίπισσα Σαρλότ θα αναλάβουν το ρόλο των παράνυφων.  

Πολλοί ήταν αυτοί που ανησυχούσαν πως ο γάμος θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι από τον τελικό του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ο οποίος διεξάγεται την ίδια μέρα. Το παλάτι ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η τελετή του γάμου θα ξεκινήσει το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας ποδοσφαίρου ξεκινά στις 17:30 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως οι βασιλικοί γάμοι συνήθως πραγματοποιούνται εργάσιμη μέρα, αλλά Χάρι και Μέγκαν έχουν πάει ενάντια στην παράδοση επιλέγοντας το Σάββατο.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημέρα του γάμου θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ