Εσύ βρήκες δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου;

Διαμαντένια κομψοτεχνήματα, ασημένιες και μαργαριταρένιες δημιουργίες, κοσμήματα μοναδικά, ξεχωριστά και ασυνήθιστα.

 


Article featured image
Article featured image

Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το «Κοσμηματοπωλείο Τσιρόπουλος» προσφέρει έκπτωση ως και 50% ενώ με συνολικές αγορές €40 και άνω δίνει δώρο ένα δεντράκι ευτυχίας για καλή τύχη.


Καμιά έκπτωση στην ποιότητα, μόνο στις τιμές!


Νέες παραλαβές, νέοι σχεδιασμοί, μια πανδαισία επιλογών στο «Κοσμηματοπωλείο Τσιρόπουλος» από το πιο μικρό ως το πιο φανταστικό!

Η πλουσιότερη ίσως συλλογή σε μαργαριτάρια νότιας θάλασσας και γλυκού νερού και οι μοναδικές ασημένιες δημιουργίες σας ταξιδεύουν στο μαγευτικό κόσμο του κοσμήματος.

Επισφραγίστε την αγάπη σας με μονόπετρα δαχτυλίδια και διαμαντένιες περίτεχνες βέρες ονειρεμένες δημιουργίες για ακλόνητη ευτυχία σε… ελκυστικές τιμές.

Το κοσμηματοπωλείο σέβεται το προσωπικό σας γούστο και εκτελεί κάθε σας παραγγελία με τέχνη μοναδική.

Το εργαστήριο του κοσμηματοπωλείου είναι εξοπλισμένο με μοντέρνα σύγχρονη τεχνολογία και με όργανα ακριβείας. Προσφέρουν στην αγορά διαμάντια και κοσμήματα υψηλών απαιτήσεων με εγγυημένη την αυθεντική ποιότητα και τη γνησιότητα τους.

Εξελίσσοντας μια κλασσική τέχνη, παράγουν τάσεις και επιθυμίες. Δίνουν έμφαση σε πολύτιμα υλικά με τη δύναμη του ταλέντου και με το μέτρο της γνώσης δημιουργούν κομψοτεχνήματα. Το κόσμημα μετατρέπεται σ’ ένα σύμβολο προσωπικής αισθητικής και σ’ ένα αναφαίρετο κομμάτι της προσωπικότητας αυτού που το φορά και αυτού που το διαλέγει.

Στο «Κοσμηματοπωλείο Τσιρόπουλος» αλλάξαν τον ορισμό του κοσμήματος. Όχι μόνο με τολμηρούς σχεδιασμούς και συνθέσεις που καθόρισαν νέα επίπεδα αξιών αλλά και με μια διαφάνεια εφάμιλλη των υπέροχων διαμαντιών, τα οποία έχουν τοποθετήσει το κοσμηματοπωλείο στην κορυφή της τέχνης του κοσμήματος. 

Κοσμηματοπωλείο Τσιρόπουλος, Λεωφόρος Κένεντι 3 στη Λευκωσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ