Μια διαφήμιση που σκορπά…. την αγάπη

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της μέρας μας; Η πιο αγαπησιάρικη ασφαλώς. Είναι η κάθε στιγμή που θα επιλέξουμε… πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Είναι η στιγμή που εμείς θα αποφασίσουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας απόλαυση και μια γεύση…αγάπης!

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα, την πιο αγαπησιάρικη μέρα του χρόνου, η ΚΕΑΝ μας χαρίζει απλόχερα εικόνες και ρυθμούς από καθημερινά αισθήματα σχέσεων και αγάπης. Μας προκαλεί να… ξεζουμίσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας και να γευτούμε τη χαρά της ζωής, μέσα από τη φρεσκάδα των χυμών της.

Ακολουθώντας το πετυχημένο μοτίβο της περσινής διαφήμισης και εξελίσσοντας το με νέες τεχνοτροπίες, η νέα τηλεοπτική της ΚΕΑΝ εμπνέεται από τη γιορτή της αγάπης και μας βάζει στο κλίμα της ημέρας με πολύχρωμες εικόνες, νέους σουρεάλ χαρακτήρες και με υπόκρουση για άλλη μια φορά τους πιο feel-good ρυθμούς της μουσικής swing. Μας ταξιδεύει με μαεστρία, φαντασία, ζωντάνια και μπόλικο χρώμα, στον κόσμο των φρούτων, στον κόσμο του πορτοκαλιού, του ροδιού ή στον κόσμο και των δύο! Τι κι αν δεν τα βρίσκουν στα βασικά;

Τους ενώνει το καλύτερο συναίσθημα... το συναίσθημα της απόλαυσης που δεν είναι άλλο από την αγάπη για χυμό! Τα πάντα ξεκινούν τη μαγική εκείνη στιγμή που ανοίγει ένας χυμός ΚΕΑΝ και ξετυλίγεται ένας ολόκληρος γαλαξίας γεύσεων, υπενθυμίζοντας μας ότι αυτή είναι η πιο αγαπημένη στιγμή της ημέρας μας! Είναι απλά η #HappiestMomentOfTheDay!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ