Ο τύπος αυτός είναι ό,τι πιο καμένο θα δεις σήμερα [θα καταλάβεις το γιατί]

Χωρίς υπερβολή, είναι πολύ μπροστά.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα χιλιάδες χρόνια μπροστά, κάπου στο έτος 8973 μ.Χ όπου και έχει ταξιδέψει, όπως υποστηρίζει και τώρα που επέστρεψε θέλει να μοιραστεί με όλους πώς θα είναι το μέλλον μας.

Το εν λόγω φυντάνι, είναι ο Βρετανός William Taylor ο οποίος λέει πως εργάζεται για τη βρετανική κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες και επιπλέον ισχυρίζεται ότι έχει ταξιδέψει στο μέλλον πολλές φορές. Εξ ου και φοβάται για τη ζωή του τώρα που αποκάλυψε, όσα αποκάλυψε, για το πολύ μακρινό μέλλον της ανθρωπότητας.

«Υπάρχουν πολλές προωθημένες τεχνολογίες που κρατούνται μυστικές από σας», δηλώνει ατάραχος μπροστά στην κάμερα, «υπάρχουν σχέδια για να δημοσιευτούν στο κοινό, αλλά για την ώρα είναι διαβαθμισμένα. Θα με κυνηγήσουν για αυτό το βίντεο, βάζω τον εαυτό μου σε κίνδυνο που σας λέω την αλήθεια».

Και ύστερα από την εκτενή ενημέρωση, ξεκινάει το καλό: «Το ταξίδι στον χρόνο κατορθώθηκε για πρώτη φορά το 1981. Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός από εναλλακτικά σύμπαντα, είναι δυνατό να υπάρχει καθένα από αυτά τα σύμπαντα και είναι επίσης δυνατό να μετακινείσαι ανάμεσά τους. Έχουμε αναπτύξει μια μηχανή που όχι μόνο κάνει ταξίδια στον χρόνο, αλλά μετακινείται και ανάμεσα στα παράλληλα σύμπαντα».

Τέλος, αρχίζει να διηγείται την επίσκεψη που έχει κάνει στο 3000 μ.Χ., όπου δεν έχουν αλλάξει και πολλά, εκτός ίσως από το γεγονός ότι ζούμε κάτω από το νερό(!): «Κοίταξα πάνω και είδα ιπτάμενες συγκοινωνίες να περνούν από πάνω μου, μπορούσα όμως να δω μόνο τα φώτα να διαπερνούν τον πυκνό καπνό». Τα ωραία ξεκινούν ωστόσο όταν πήγε στο 8973 μ.Χ., μια χρονολογία όπου όπως μας λέει ο άνθρωπος και η μηχανή έχουν γίνει ένα! Και μετά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα, αλλά και διασκεδαστικά συνάμα. Enjoy, που λένε και οι Άγγλοι.







Με πληροφορίες από: dailymail


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ