Αυτό είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον γεγονός που θα συμβεί το Μάρτιο στην Κύπρο

Γιατί μπορεί να διανύουμε φτωχούς καιρούς σε διάφορα επίπεδα, ωστόσο η τέχνη οφείλει να είναι πλούσια και με περιεχόμενο.

 


Article featured image
Article featured image

Το 2008 η Isnotgallery διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Κύπρο την ομαδική έκθεση Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς. Η ιδέα απλή αλλά και δύσκολη συνάμα. Απλή στη σύλληψη, αλλά δύσκολη στο να πείσει καλλιτέχνες να εκθέσουν έργα τους με ανώτατη τιμή πώλησης τα 500 ευρώ.

Στην Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς, έχουν εκθέσει τα τελευταία δέκα χρόνια «αναγνωρισμένοι» καλλιτέχνες οι οποίοι πίστεψαν στην προσιτή τέχνη στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αλλά και νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες οι οποίοι βρήκαν την ιδέα ως κάτι πρωτοποριακό και φρέσκο.

«Η επιλογή των καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση γίνεται πάντα με αυστηρά κριτήρια, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα των έργων για χάριν της τιμής», αναφέρουν στο σημείωμά τους οι εμπνευστές της έκθεσης.

 



 

«Ως Ομάδα της Isnotgallery νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που πιστέψαμε στα αρχικά τους καλλιτεχνικά βήματα και τους δώσαμε την ευκαιρία να εκθέσουν τα έργα τους στην συγκεκριμένη έκθεση, αλλά και την ευκαιρία στο φιλοθεάμον κοινό μας να αποκτήσει εκατοντάδες εξαιρετικά έργα τέχνης σε χαμηλές τιμές, τα οποία λίγα χρόνια μετά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν ανεβεί στο χρηματιστήριο της τέχνης. Αυτό για εμάς είναι μια δικαίωση για το ότι πιστέψαμε στους νέους Κύπριους καλλιτέχνες όταν κανείς και καμία γκαλερί δεν τους πίστευε».

Φέτος, η «Πλούσια Τέχνη» έχει ανεβάσει τον πήχη με νέοι καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα και άλλες χώρες με εξαιρετικά έργα τέχνης, αλλά και αναγνωρισμένους Κύπριους καλλιτέχνες οι οποίοι έρχονται στην Isnotgallery για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια ζωής του θεσμού!

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 19:30 στην Isnotgallery θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή της τέχνης.

 

Εγκαίνια: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 19:30.

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10:30 - 12:30 & 16:00 - 19:00.

Πληροφορίες: 99569498.

www.isnotgallery.com | art@isnotgallery.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ