Βίσση και Ρέμος «μετρούν» τη δυναμική τους στο ΓΣΠ

Article featured image
Article featured image

Το φετινό καλοκαίρι κλείνει με μια μεγάλη συναυλία στο ΓΣΠ, φέρνοντας εικόνες απ’ τα παλιά, τότε που γέμιζαν τα μεγάλα ποδοσφαιρικά στάδια -ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε πως θα γίνει. Θα δείξει.

Ένας Αντώνης Ρέμος και μια Άννα Βίσση μπορούν ακόμα να γεμίζουν μεγάλους συναυλιακούς χώρους; Αυτό θα το μάθουμε στις 3 του Σεπτέμβρη, στο ΓΣΠ, οπότε και θα συνυπάρξουν επί σκηνής.

Προφανώς, η συγκεκριμένη συναυλία θα είναι και για τους ίδιους ένας τρόπος να «μετρήσουν» τη δυναμική τους και την επιρροή που μπορούν να ασκήσουν σήμερα στους fan τους, σε μια εποχή που τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα) έχουν απομυθοποιηθεί και οι φανφάρες του πρόσφατου παρελθόντος έχουν εξαφανιστεί -προς το παρόν τουλάχιστον.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία, 21.00, €20 & €15. Πληρ. 22874050.



Για την ιστορία, η συνεργασία των δύο είχε ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσω μιας μουσικοθεατρικής παράστασης στην Αθήνα, η οποία διήρκησε μέχρι και τέλος Μαρτίου.

Μάλιστα, απ’ αυτή τη συνεργασία προέκυψε και ένα (ομότιτλο με την παράσταση) ερωτικό ντουέτο, σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, με τίτλο «Ένα ή κανένα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ