Ποιο είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που βρήκες μέσα στο φαγητό σου;

Προσοχή: Το κείμενο περιέχει περιγραφές που μπορεί να ενοχλήσουν (το στομάχι σας).

 


Article featured image
Article featured image

Κάνεις την παραγγελία σου και περιμένεις με λαχτάρα το πιάτο σου. Έρχεται αχνιστό και μοιάζει πολύ νόστιμο. Αρχίζεις να τρως και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένα ξένο σώμα, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Παγώνεις. Δεν υπάρχει χειρότερο.

Κάπως έτσι νιώσαμε κι εμείς όταν μαζί με τα σάντουιτς με απ’ όλα που παραγγείλαμε για μεσημεριανό στο γραφείο, πήραμε μαζί δώρο μερικές τρίχες χρώματος κόκκινου. Και αφού μείναμε νηστικοί, αρχίσαμε να συζητάμε για προηγούμενες παρόμοιες εμπειρίες που είχαμε σε εστιατόρια και φασφουντάδικα για να ξορκίσουμε το κακό.

Με αφορμή λοιπόν το πιο πάνω, αηδιαστικό περιστατικό αποφασίσαμε να μαζέψουμε διάφορες τέτοιες ιστορίες και να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Από τρίχες, πλαστικά γάντια μέχρι και τηγανιτές κατσαρίδες, αυτά είναι μερικά από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που βρήκαν μέσα στο φαγητό τους 22 άτομα που ρωτήσαμε.

 

Το χειρότερο που έχω βρει είναι το δάχτυλο από γάντι μέσα σε πίτα σουβλάκι (άσε που νόμιζα στην αρχή ότι ήταν προφυλακτικό και κάποιος γ#$%^ε το σουβλάκι μου).

Γιώτα, 30

 

Παράγγειλα μια μιξ από ένα σουβλατζίδικο στη Λεμεσό. Όταν δάγκωσα τη σιεφταλιά βρήκα μέσα ένα τσιρότο. Δηλαδή, το άτομο που είχε ζυμώσει τις σιεφταλιές πρέπει να είχε πληγή στο χέρι και να είχε βάλει τσιρότο, το οποίο δυστυχώς γεύτηκα.

Κώστας, 38 

 

Μέσα σε μια τυρόπιτα βρήκα ένα κομμένο νύχι. Από εκείνη την ημέρα δεν πήγα ποτέ ξανά σε εκείνο το αρτοποιείο.

Δημήτρης, 30

 

 

Το χειρότερο που είχα βρει ήταν πόδι κατσαρίδας μέσα σε τηγανητές πατάτες σε γνωστό σουβλιτζίδικο, το οποίο πλέον (ευτυχώς) έχει κλείσει.

Νάταλη, 28

 

Έτρωγα την αγαπημένη μου πίτσα και ξαφνικά βλέπω κάτι μικρά ποδαράκια να «ξεμυτίζουν» από το τυρί. Τελικά, ήταν μια ψημένη κατσαρίδα, μεγάλων διαστάσεων.

Νίκος, 52

 



Διάβασε επίσης: 10 (Κύπριοι) σερβιτόροι εξομολογούνται τις μεγαλύτερες καφρίλες που έκαναν σε πελάτες



 

Αγόρασα μια ταχινόπιτα και όταν την δάγκωσα βρήκα μέσα ένα σβησμένο τσιγάρο.

Μόνικα, 28

 

Μέσα σε μια ζαμπονοτυρόπιτα βρήκα σκουλήκια. Ήταν ό,τι πιο αηδιαστικό μού συνέβη ποτέ. 

Χρήστος, 32

 

Έπινα αναψυκτικό και στον πάτο του μπουκαλιού βρήκα μια πλαστική σακούλα. Ήταν αηδιαστικό.

Μαρίνος, 41

 

Το χειρότερο που βρήκα σε φαγητό ήταν ένα κομμάτι γυαλί, το οποίο είχα την τύχη να το μασήσω πριν καταλάβω τι γινότανε. Αντιλαμβάνεσαι πόσο φοβήθηκα εκείνη την ώρα αφού έσπασε στο στόμα μου και έφτυνα τα θραύσματα στο πιάτο ένα ένα. Να σημειώσω ότι το περιστατικό συνέβη σε ακριβό εστιατόριο του Παρισιού.

Αντώνης, 29

 

Ήμουν έτοιμη να φάω μια μερίδα πατάτες από φαστφουντάδικο. Έβαλα κέτσαπ, μαγιονέζα και τη στιγμή που πήρα το πιρούνι στα χέρια μου, είδα πως μέσα στις πατάτες υπήρχε μια τηγανισμένη μύγα.

Γιώτα, 28

 

 

Αυτές οι στιγμές είναι το φόρτε μου. Μια φορά βρήκα το γνωστό τελλούι που καθαρίζουμε τα πιάτα σε φαγητό και μια άλλη πλαστικό γάντι μέσα σε γλυκό δούκισσα.

Σοφία, 28

 

Αγόρασα σάντουιτς από ένα φεστιβάλ μουσικής και μαζί με τα αλλαντικά και τα τυριά υπήρχε και ένα κομμάτι από το γάντι που φορούσε ο τύπος που μου το έφτιαξε! Τέλειο;

Μιχάλης, 35

 

Βρήκα κομμάτι από νάιλον τσάντα μέσα στο φαγητό μου.

Μαριλένα, 28

 

Τρίχα, ήταν το χειρότερο που βρήκα.

Άντρη, 29

 

Ένας κόκκος ωμού ξηρού καλαμποκιού ήταν αυτό που «έκαψε» το κατά τα άλλα γευστικό καρυδάτο ζαχαροπλαστείου. Δοκιμάζοντας ποικιλία κεραστικών για να επιλέξω για τη βάφτιση του μωρού μου παραλίγο να γίνω ένας ακόμη πονεμένος πελάτης οδοντιάτρου.

Άννα, 24

 



Κόκκαλο σε burger γνωστής αλυσίδας fast food

Μάριος, 30

 

Ερχεται το γλυκό κόλαση. Ξεκινάμε να τρώμε και ξαφνικά εντοπίζω κάτι σκληρό καθώς μασώ. Δεν ήταν ούτε ξηροί καρποί, ούτε σοκολάτα. Ήταν ένα πλαστικό καπάκι, που όπως μας εξήγησε ο σερβιτόρος όταν του κάναμε παράπονο, ήταν από τη συσκευασία του τυριού. Απολογία δεν ακούσαμε, αλλά το γλυκό το κέρασαν!

Δήμητρα, 25

 

Μου έτυχε να βρω στρογγυλό αντικείμενο, λογικά από κάποιο μηχάνημα, σε γλύκισμα δούκισσα. Λίγο έλειψε να σπάσω το δόντι μου. Ως καλή πολίτης το επέστρεψα πίσω και με απάθεια το πήραν, χωρίς καμία απολογία. 

Στέλλα, 25

 

Ο φόβος και τρόμος όλων! Να βρεις τρίχα μέσα στο φαΐ που λαχταράς να φας! Αν είσαι από αυτούς που αηδιάζεις με το παραμικρό, μένεις νηστική!

Παναγιώτα, 23

 

 

Ταξίδευα στο Λονδίνο όταν η αεροσυνοδός μάς έφερε το δίσκο με το πρόγευμα μας. Ανάμεσα σε άλλα μας είχαν δώσει και ένα σάντουιτς το οποίο άνοιξα για να φάω. Στην δεύτερη δαγκωνιά προσέχω μια μύγα κάπου ανάμεσα στο τυρί και το ζαμπόν… Δεν μπόρεσα να ξαναδώ ποτέ τα σάντουιτς με τον ίδιο τρόπο!  

Ισαβέλλα, 29

 

Αγόρασα ένα σάντουιτς διάφορα από ένα βαν. Η γεύση του ήταν απίστευτα ωραία που δεν ήθελα να τελειώσει, μέχρι που βρήκα μια τεράστια ξανθή τρίχα μέσα και το πέταξα αμέσως.

Παναγιώτης, 35

 

Είχαμε πάει για lunch με κάποιους συναδέλφους σε γνωστή ψησταριά της πόλης, παραγγείλαμε τα πιάτα μας και περιμέναμε να μας σερβίρουν. Εγώ είχα παραγγείλει πουργούρι και μόλις μου έφεραν το πιάτο άρχισα να το ετοιμάζω για να φάω, μέχρι που στο δεύτερο ή τρίτο σκάλισμα βλέπω μια κατσαρίδα να ξεπροβάλει και να κόβει βόλτες πάνω στο φαγητό μου. Χωρίς πλάκα έπαθα σοκ. Φωνάξαμε τον σερβιτόρο για να του το πούμε και εκείνος όπως ήταν αναμενόμενο δεν έβγαλε μιλιά. Τα μαζέψαμε και φύγαμε την ίδια ώρα.

Παναγιώτης, 38


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ