Βρήκαμε τον χειρότερο φωτογράφο που κυκλοφορεί στην αγορά

Μη σου τύχει να σου φωτογραφίσει το γάμο!

 


Article featured image
Article featured image

Με λίγη φαντασία μπορείς να χαρακτηρίσεις τη δουλειά του εν λόγω φωτογράφου ως αφηρημένη τέχνη και να το πάρεις χαλαρά, αν πάλι είσαι ρεαλιστής θα τα πάρεις σίγουρα στο κρανίο και θα τρέξεις την υπόθεση μέχρι τα δικαστήρια για να βρεις το δίκιο σου.

Όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι της ιστορίας, το οποίο προσέλαβε ένα φωτογράφο για να απαθανατίσει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους, αλλά αυτός όπως αποδείχτηκε είχε πολύ διαφορετικές ορέξεις.

Ο μερακλής φωτογράφος λοιπόν, αντί το ζευγάρι, τους φίλους και τους συγγενείς των νεονύμφων, προτίμησε να φωτογραφίσει τις καμπύλες των θηλυκών υπάρξεων που παρευρίσκονταν στο γεγονός, κάνοντας φόκους στα σημεία που τον ενδιέφεραν.   

Όταν η Στεφ και ο Πολ ζήτησαν να δουν τις φωτογραφίες για να επιλέξουν, αυτό που αντίκρυσαν σίγουρα δεν το περίμεναν. Από τις 1636 που τράβηξε Ντέιβ Κίλκορς, οι 559 ήταν εκτός focus και μόλις 70 από αυτές περιελάμβαναν τη νύφη, με τον γαμπρό να υπάρχει μόνο σε 11.

Οι γονείς του ζευγαριού δεν υπήρχαν πουθενά, ενώ αντιθέτως 96 φωτογραφίες υπήρχαν από τις καλεσμένες, πολλές εκ των οποίων ήταν πονηρά τραβηγμένες, έχοντας ως επίκεντρο τα οπίσθια, το μπούστο και τα πόδια καλεσμένων. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ζευγαριού το οποίο κατέφυγε στα δικαστήρια.

Εκεί, κατάφεραν να κερδίσουν 601 λίρες, καθώς ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε, ενώ όταν τα ΜΜΕ ζήτησαν τη γνώμη του, τόνισε ότι οι περισσότερες καλές φωτογραφίες χάθηκαν λόγω του κακού καιρού εκείνη την ημέρα, ενώ διέψευσε πως τραβούσε πονηρές φωτογραφίες, τονίζοντας πως το ζευγάρι τις έκοψε στα συγκεκριμένα σημεία για να κερδίσει την υπόθεση.



 

Με πληροφορίες από gazzetta.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ