Αυτή η μόδα στο φρύδι πρέπει να σταματήσει τώρα

Και αν δεν σταματήσει, να ποινικοποιηθεί άμεσα.

 


Article featured image
Article featured image

Ονομάζεται «ουρά ψαριού» (wtf;) και είναι ό,τι πιο κακόγουστο έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στον τομέα της γυναικείας αισθητικής γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία απολύτως αισθητική.

Το κακό φαίνεται να ξεκίνησε από έναν λογαριασμό στο Instagram, με την ονομασία skyzeditz ο οποίος είναι γνωστός για τις «πειραγμένες» φωτογραφίες όπου προσθέτει μέσω photoshop νέα look σε influencers και διάσημους. Εκεί ανέβηκε μια επεξεργασμένη φωτογραφία της makeup artist dessimua.

Η Huda Kattan, που έχει το δημοφιλές brand για μεικάπ Huda, δημοσίευσε άλλα μία τέτοια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Τα σχόλια πολλά αλλά το παράδοξο είναι πως πολλά ήταν θαυμασμού αλλά και απορίας για τον τρόπο που μπορεί να πετύχει κανείς το συγκεκριμένο φρύδι.   Φυσικά (κι ευτυχώς) υπήρχαν και πολλοί που αντέδρασαν απλώς χλευάζοντας τη νέα «τάση».   

Όπως και να έχει πάντως οι δύο makeup artists φαίνεται πως λειτούργησαν ως πηγή έμπνευσης αφού ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διάφορες κοπέλες με «ουρά ψαριού» πάνω από το μάτι τους. 

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι όλο αυτό είναι απλώς μία ακόμη υπερβολή των social media και ότι δεν θα γίνει τάση και μόδα.



 

Με πληροφορίες από LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ