Τι συμβαίνει με το Παντοπωλείο της Λεμεσού;

Κάποιος μπαίνει, κάποιος φεύγει και σίγουρα κάτι αλλάζει.

 


Article featured image
Article featured image

Σε νέα εποχή περνά η Α’ Δημοτική Αγορά του Δήμου Λεμεσού, αλλιώς Παντοπωλείο, αφού πλέον τη διαχείριση όλων των υπό ενοικίαση υποστατικών εντός της αίθουσας αναλαμβάνει ανεξάρτητος επενδυτής.

Η Επιτροπή Προσφορών του Δήμου Λεμεσού κατακύρωσε την προσφορά του  Ενδιαφερόμενου Οικονομικού Φορέα, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (01/03/2018).

Σύμφωνα με τους όρους που περιλάμβανε η προκήρυξη του διαγωνισμού της  προσφοράς, ο επενδυτής,  θα διαχειρίζεται όλα τα υποενοικιαζόμενα υποστατικά συνδυάζοντας παραδοσιακές και εμπορικές χρήσεις, όπως καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων και χειροτεχνημάτων, ψυχαγωγία, εστίαση και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού λήφθηκαν επίσης, υπόψη μελέτες εμπειρογνωμόνων στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Maracanda και καλές πρακτικές που εφαρμόστηκαν με επιτυχία  σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις που συνδυάζουν με απόλυτη αρμονία το παραδοσιακό με το καινούργιο.

Το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς αποτελείται από μεγάλες αίθουσες και καταστήματα που καταλαμβάνουν μια έκταση τριών χιλιάδων (3000) τετραγωνικών μέτρων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ