Μια κυπριακή ιστοσελίδα που σε βοηθά να γλυτώσεις χρήματα!

Μπορεί να μοιάζει με ουτοπικό σενάριο ή εύρημα της φαντασίας μας, αλλά σε διαβεβαιώνουμε πως είναι πέρα για πέρα αληθινό γεγονός.

 


Article featured image
Article featured image

Γενικά, είμαστε λίγο δύσπιστοι με τα διάφορα start ups που κατά καιρούς εμφανίζονται σε κάποιο email ή στο timeline μας, αφού πολλοί είναι αυτοί που δημιουργούν μια νεοφυή επιχείρηση υλοποιώντας κάποια ιδέα που είχαν, χωρίς όμως προηγουμένως να προβληματιστούν εάν αυτή η ανάγκη εξυπηρετεί την αγορά ουσιαστικά και καλύπτει κάποιο κενό ή απλώς θα φτιάξουν κάτι από τα ίδια, με διαφορετικό όνομα.

Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που βλέπουν την κατάσταση πιο σφαιρικά και δημιουργούν κάτι αφότου εντοπίσουν την έλλειψή του. Όπως στην περίπτωση του Αναστάση, ο οποίος ερχόμενος στην Κύπρο από την Ελλάδα, έψαχνε στο διαδίκτυο για να βρει τι επιλογές είχε στην κυπριακή αγορά για να προμηθευτεί ηλεκτρικά είδη, έπιπλα και όλα εκείνα που χρειαζόταν για να στήσει το νέο του σπίτι.

 



Μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να φτιάξω κάτι το οποίο θα είχε μαζεμένα καταστήματα από διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπου με ένα απλό κλικ θα έβλεπες μπροστά σου το προϊόν που ήθελες και τις τιμές που παίζουν σε όλα τα καταστήματα που το διαθέτουν.



 



ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ PPISSI ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ...>>> goo.gl/FypwYa





«Όταν ήρθα στο νησί δεν ήξερα σχεδόν κανέναν και φυσικά είχα παντελή άγνοια από το τι παίζει στην αγορά. Μπήκα λοιπόν στο ίντερνετ για να βρω καταστήματα, να συγκρίνω τιμές και ποιότητες, να διαβάσω κριτικές και να αποφασίσω από πού με συμφέρει τελικά να κάνω τα ψώνια μου. Δεν βρήκα τίποτα, ή καλύτερα σχεδόν τίποτα. Πολύ λίγα καταστήματα είχαν online shopping με αναρτημένες τιμές και φυσικά δεν ήταν εύκολο να αρχίσω να γυρνάω από κατάστημα σε κατάστημα για να κάνω σύγκριση τιμών μέχρι να βρω τι με συμφέρει. Κάπως έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να φτιάξω κάτι το οποίο θα είχε μαζεμένα καταστήματα από διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπου με ένα απλό κλικ θα έβλεπες μπροστά σου το προϊόν που ήθελες και τις τιμές που παίζουν σε όλα τα καταστήματα που το διαθέτουν».

Κάτι παρόμοιο σκεφτόταν και ο Χρύσανθος, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε αρχίσει να δουλεύει την ιδέα για να την υλοποιήσει. Και μπορεί να ακούγεται λίγο σαν παραμύθι ή σαν ατάκα από βιβλίο του Πάολο Κοέλιο, εντούτοις οι δύο τους γνωρίστηκαν τυχαία, μοιράστηκαν τις ιδέες τους και έπειτα από λίγο καιρό «γέννησαν» έναν ppissi.



Τι είναι το πιο συχνό πράγμα που σας ρωτάνε όταν τους λέτε για τον ppissi;

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το ppissis.com.cy, είναι ακόμη ένα site με προσφορές και εκπτωτικά πακέτα. Και όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με αυτό. Αυτό που κάνει η δική μας πλατφόρμα είναι αποκλειστικά και μόνο σύγκριση τιμών σε διάφορα προϊόντα. Για παράδειγμα εάν ψάχνεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο κινητού, αντί να αρχίσεις να παίρνεις τηλέφωνα στις εταιρείες και τα μαγαζιά που το προμηθεύουν ή να ξεκινήσεις με το αυτοκίνητο και να τα πάρεις σβάρνα για να δεις τις διάφορες τιμές που παίζουν στην αγορά, μπαίνεις στο ppissis.com.cy, πληκτρολογείς το μοντέλο του κινητού και αυτόματα βλέπεις τι τιμές παίζουν στην αγορά. Εντοπίζεις την καλύτερη και πιο συμφέρουσα τιμή και πας να το αγοράσεις. Τόσο απλό!

Όπως ξεκαθαρίζει ο Αναστάσης, στην ιστοσελίδα υπάρχει και η κατηγορία «super deals» η οποία όμως περιλαμβάνει τις προσφορές των καταστημάτων που συνεργάζονται με το ppissis.com.cy. «Οι προσφορές έρχονται από τα καταστήματα, όχι από εμάς. Αν δηλαδή πάει κάποιος στο κατάστημα, θα βρει κι εκεί την ίδια προσφορά. Εμείς απλώς ενημερώνουμε για την ύπαρξή της».

 



Δοκίμασέ το πατώντας εδώ...>>> https://goo.gl/CSxkTw





Το πιο cool σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι η πλατφόρμα συνεργάζεται εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας και άλλων προϊόντων, και με μικρά συνοικιακά καταστήματα τα οποία συνήθως έχουν χαμηλότερες τιμές, αλλά αδυναμία στο να το διαφημίσουν και να το επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό. «Ήδη έχουμε καλύψει ένα μεγάλο φάσμα της κυπριακής αγορά, αλλά συνεχώς προχωράμε σε νέες συνεργασίες τόσο με μεγάλα καταστήματα όσο και με μικρότερα, συνοικιακά, τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει. Με αυτό τον τρόπο έχουμε καταφέρει να έχουμε μια αρκετά ικανοποιητική γκάμα τιμών για ένα προϊόν, κάτι που στο τέλος της ημέρας είναι και το βασικό ζητούμενο».

 



 

Ένας ppissis λοιπόν που σου γλυτώνει χρήματα, κόπο, χρόνο και ταλαιπωρία.

Ακριβώς αυτό! Δημιουργήσαμε έναν «καλό τσιγκούνη (οικονόμο)» ο οποίος μας εξοικονομεί χρήματα, κόπο και χρόνο. Αγαθά τα οποία δεν υπάρχουν σήμερα σε αφθονία για να τα σπαταλάμε.

 

Και τι ψάχνει ο κόσμος μπαίνοντας στο ppissis.com.cy;

Κυρίως προϊόντα τεχνολογίας, αλλά το τελευταίο διάστημα μπήκε δυναμικά και ο τομέας των γυναικείων ρούχων. Μεγάλη κινητικότητα θεωρούμε ότι θα έχει και ο τομέας των καυσίμων. Είμαστε ήδη σε συνομιλίες με το Υπουργείο Ενέργειας για να προσθέσουμε στην πλατφόρμα τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών στα καύσιμα σε όλες τις πόλεις για να ξέρει ο καταναλωτής από πού μπορεί να αγοράσει φθηνότερα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ