Πώς μοιάζει το δικό σου γραφείο; [το έπιπλο]

Βγάλε μια φωτογραφία και γράψε μας ποιο είναι το αγαπημένο σου αντικείμενο.

 


Article featured image
Article featured image

Η ιδέα προέκυψε με το που μετακομίσαμε στα καινούργια μας γραφεία. Τα στολίσαμε, τα διακοσμήσαμε και τοποθετήσαμε μέσα μόνο όσα χρειαζόμασταν και μας εξέφραζαν. Ένας μικρός προσωπικός χώρος δηλαδή.  Κάπως έτσι μας δημιουργήθηκε η εξής απλή απορία, πώς μοιάζουν τα γραφεία των φίλων και των γνωστών μας;

Σε κάποιους ίσως φανεί περίεργο, ίσως και ανώφελο να αποκτήσουν μια τέτοια γνώση. Αν όμως αναλογιστείς το πόσες ώρες περνάμε καθημερινά σε αυτό το χώρο και με αυτό το έπιπλο, τότε αναμφίβολα έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε το κυριολεκτικό εργασιακό background ανθρώπων που γνωρίζουμε και έχουμε επαφή.

Γι’ αυτό λοιπόν ζητήσαμε από 10 τυχαίους φίλους και γνωστούς να μας αποκαλύψουν τον προσωπικό τους χώρο και να μας πουν για το αντικείμενο που τους εμπνέει εκείνες τις δύσκολες ώρες που είναι ένα βήμα πριν την παραίτηση. 



 

Δήμητρα / Ιδιωτική Υπάλληλος

Αυτό είναι το γραφείο μου. Τι αγαπώ; Μα φυσικά το φλυτζάνι που γράφει «More issues than Vogue» και γιατί με εκφράζει και γιατί είναι χειροποίητο δώρο συναδέλφου.

 

Άσπα / Freelancer

Το αγαπημένο μου αντικείμενο είναι ένα κερί αρωματικό, το οποίο αξίζει μόλις 3 ευρώ αλλά η γαλήνη που μου προσφέρει είναι ανεκτίμητη.

 

 

Άντρη / Δικηγόρος

Η Αγάπη! Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Αυτή η αγάπη βέβαια έρχεται από πολύ μακριά... Από την Αυστραλία κατ' ακρίβεια. Το είχα στο σπίτι, αλλά μετά αποφάσισα ότι πάει περισσότερο με το ντεκόρ του γραφείου μου... Εξάλλου η αγάπη είναι παντού!



 

Χρύσανθος / Υπεύθυνος Στρατηγικής Online & Offline Marketing Ελλάδας & Κύπρου - ZIPY

Εύκολο! Το λουλούδε βάζο (γιατί κούπα δεν την λες) που χρησιμοποιώ για τους ατέλειωτους Americano που καταναλώνω κατά τη διάρκεια της ημέρας! Δεν αδειάζει πότε γιατί γεμίζει συνεχώς από μόνη της χωρίς καν να σηκωθώ από την καρέκλα (wishful thinking). Έτσι μπορώ να ασχολούμαι χωρίς διακοπή με την Online & Offline marketing στρατηγική του νέου startup www.zipy.com.cy και www.zipy.gr

P.S Tα πουλάκια earphones φροντίζουν να ακούνε τα αυτιά μου όμορφες μελωδίες



 

Μαρία / Ιδιωτική Υπάλληλος

Βασικά το αγαπημένο μου αντικείμενο πάνω στο γραφείο μου είναι το κινητό μου, το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται αφού το κρατάω για να βγάλω την φωτογραφία.



 

Άννα / Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων

Το αγαπημένο μου αντικείμενο στο γραφείο μου είναι τα ακουστικά μου, τα οποία με βοηθούν απομονώνομαι.

 



Dogukan / Ακαδημαϊκός Λειτουργός

Με ένα πράγμα έχω κόλλημα από το γραφείο μου. Το lamy fountain στυλό μου. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ.

 



Δημήτρης / Διαφημιστής

Λίγα και λιτά! Το αγαπημένο μου αντικείμενο είναι τα «Hard Rock» ακουστικά μου γιατί μου βρίσκουν διέξοδο από την «Hard Rock» καθημερινότητα! Keep rocking and keep writing

 

Άντρια / Λογίστρια

Βασικά, δεν έχω κάποιο αγαπημένο αντικείμενο από το γραφείο μου. Είναι απλώς το γραφείο μου.

 

 

Μαρία / Λειτουργός τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού

Αυτό που αγαπώ περισσότερο ή μάλλον καλύτερα αυτό που μου φτιάχνει το κέφι όποτε το κοιτάω είναι το κλιπ σε σχήμα αυτιού που μου έκανε δώρο ένας συνάδελφος.

 

Μάριος / Ιδιωτικός Υπάλληλος

Νομίζω ότι έχω πάνω στο γραφείο μου είναι αγαπημένο με το δικό του τρόπο, και φυσικά έχει τη σημασία του. Αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι, αυτό θα ήταν το «If you strike me down, I shall become more powerful….» αγαπημένη φράση στο illustrato card.

 

Και αύτο είναι το (νέο) γραφείο της CITY. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ποιο είναι το αγαπημένο δικό μας αντικείμενο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ