Ξυπνήσαμε απ' το όνειρο με το βίντεο κλιπ του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision

Όχι δηλαδή ότι είχαμε και μεγάλες προσδοκίες.

 


Article featured image
Article featured image

Βασικά αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως case study και να μελετηθεί εκτενώς από ειδικούς του είδους. Πώς γίνεται ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες, το ανθρώπινο δυναμικό, η τεχνογνωσία και η όρεξη, όταν αφορά το θέμα Eurovision όλα να εξαφανίζονται και το αποτέλεσμα κάθε προσπάθειας να είναι τουλάχιστον απογοητευτικό; Και αυτό αφορά και την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην προκειμένη όμως θα σχολιάσουμε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Όνειρο» (μόλις κυκλοφόρησε) το οποίο ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία.   

Το κομμάτι είναι σχετικά υποφερτό, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και εξάρσεις και σίγουρα όχι απ’ αυτά τα κομμάτια που θα θυμάσαι έστω και ένα στίχο του την επόμενη ώρα. Κάτι που προφανώς είχαν υπόψη τους οι δημιουργοί του βίντεο κλιπ γι’ αυτό έφτιαξαν ένα κλιπ κομμένο και ραμμένο πάνω στο κομμάτι. Ότι πρέπει δηλαδή για να σε πάρει ο ύπνος και να δεις όχι ένα όνειρο, αλλά πολλά.

Η ερμηνεύτρια εγκλωβισμένη και ξυπόλυτη σε ένα σκοτεινό χώρο, μοιάζει να ερμηνεύει την ώρα που κοιμάται και από την άλλη, ένας τύπος στραπατσαρισμένος, τρέχει σε σεληνιακό τοπίο για να ξεφύγει από κάτι απροσδιόριστο, ή από κάτι που τουλάχιστον εμείς δεν βλέπουμε. Αυτό είναι όλο, με κορύφωση τη συνάντηση των δύο στο τέλος, έτσι για το happy ending.

 

Αν εξακολουθείτε να μην μας πιστεύετε, μπορείτε να το διαπιστώσετε από μόνοι σας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ