Ο Στέφαν Μούντι κέρδισε το Slam Dunk Contest

Slam Dunk Contest στο πλαίσιο του All-Star Basket League 2018 τελείωσε με την νίκη του Στέφαν Μούντι.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Στέφαν Μούντι έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην σταδιοδρομία του και κέρδισε την πρώτη θέση στο Slam Dunk Contest, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία. Κανείς δεν περίμενε τέτοιο αθλητισμό και ακρίβεια από έναν παίκτη μπάσκετ με ύψος μόνο 179 cm. Τώρα ο Αμερικανός παίζει στο Ρέθυμνο Cretan Kings και παίζει με επιτυχία στο Mediterranean League.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα Stakers, στον τελευταίο γύρο ο Στέφαν συναντήθηκε με τον Τζάχι Κάρσον, που παίζει τον Κόροιβο. Μετά από μια τεταμένη αντίσταση, ο Μούντι πήρε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό με διαφορά έξι βαθμών, κι έτσι έγραψε το όνομά του στην ιστορία της κρητικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, για όσους ακολούθησαν την σταδιοδρομία του Στέφαν από τη στιγμή που πήρε 1.294 βαθμούς στο Rebels, η δεξιότητα του αθλητή δεν ήταν έκπληξη. Η επιτυχία του στο ελληνικό league είναι ένα σημάδι, ότι ο Dunk Master πήρε τη σωστή απόφαση να συμμετάσχει στο Ρέθυμνο. Χάρη στο ταλέντο του και την δεξιότητά του, ο παίκτης μπάσκετ από τη Φλόριντα έγινε ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ελληνικής ομάδας και απέδειξε, ότι το NBA Draft το 2016, όταν δεν επιλέχθηκε από τα αποτελέσματα των δύο γύρων, ήταν απλά μια απογοητευτική αποτυχία.

κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου οι βαθμοί διανεμήθηκαν ως εξής: ο Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο) - 70 βαθμοί, Τζάχι Κάρσον (Κόροιβος) - 70 βαθμοί, Αντουέιν Ουίγκινς (Λαύριο) - 66, Μάικλ Κίζερ (Κύμης) - 62 βαθμοί, Οκτάβιους Έλις (Προμηθέας) - 58 βαθμοί. Ο δεύτερος γύρος τελείωσε με τη νίκη του Μούντι με σκορ 70:64 (Μούντι:Κάρσον).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ