Αυτός είναι ο πιο fail τύπος του μήνα

Ο τίτλος του ανήκει δικαιωματικά!

 


Article featured image
Article featured image

Γκάφες και γκούφηδες έχουμε δει και συναντήσει πολλούς στη ζωή μας, για το μήνα Μάρτιο όμως, αν και στην αρχή του ακόμη, ο τίτλος του πιο άκυρου τύπου ανήκει στην πιο κάτω περίπτωση ανθρώπου.

Όπως διαβάζουμε, ο εν λόγω κύριος, όνομα δεν δίνεται, θέλησε να πουλήσει το σπίτι του μέσω ενός μεσιτικού γραφείου στη Σιγκαπούρη, όπου και κατοικεί. Όπως ήταν λογικό, καθάρισε το διαμέρισμα, το έφτιαξε, το στόλισε και έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες από τους διάφορους χώρους του για να τις προωθήσει στον κτηματομεσίτη.

Τέσσερις μήνες αργότερα και αφότου κανείς μα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όχι μόνο να δει το σπίτι, αλλά ούτε τηλέφωνο να πάρει για πληροφορίες, κτηματομεσίτης και ιδιοκτήτης άρχισαν να αναρωτιούνται τι δεν πήγαινε καλά, μέχρι που τη λύση στο μυστήριο έδωσε ένα φίλος του κτηματομεσίτη.

Όπως του ανέφερε ο φίλος του, η φωτογραφία της κρεβατοκάμαρας εκτός από τα βασικά αντικείμενα περιελάμβανε και έναν ολόγυμνο άντρα ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες. Ποιος ήταν; Μα φυσικά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος για έναν ανεξήγητο λόγο αποφάσισε να φωτογραφίσει το σπίτι του γυμνός και έπειτα να στείλει τις φωτογραφίες χωρίς καν να ελέγξει τι έδειχναν.

 



Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν όλοι οι επίδοξοι αγοραστές αντικρύζοντας ένα τέτοιο θέαμα, δεν έμπαιναν καν στον κόπο να μάθουν περισσότερα για το σπίτι, αφού τα είχαν δει όλα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ