Αυτό είναι το πιο άθλιο email που λάβαμε ποτέ και το λατρέψαμε

Ξύλο, πόλεμος και εθνική υπερηφάνεια.

 


Article featured image
Article featured image

Καθημερινά λαμβάνουμε δεκάδες αδιάφορα email που στέλνονται μαζικά σε χιλιάδες παραλήπτες με σκοπό την ενημέρωση (;) ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθείται.

Ανάμεσα σε αυτά και πολλά newsletters διαφόρων ιστοσελίδων, στις οποίες κανείς δεν γνωρίζει πως βρεθήκαμε εγγεγραμμένοι. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, μια μέρα δύσκολη, ανοίξαμε το εταιρικό email για να τσεκάρουμε τι μαζεύτηκε από χθες το βράδυ.   

Κι εκεί που το δάχτυλό μας είχε κολλήσει στο delete, ξαφνικά το μάτι πέφτει σ’ ένα διαμαντάκι εφάμιλλο της ιστοσελίδας pentapostama.gr.

Ένα newsletter του stoxos.gr, με 9 τίτλους από άρθρα που είχαν δημοσιεύσει και αφορούσαν φυσικά την επικείμενη πολεμική σύρραξη στην Ελλάδα και πώς εμείς οι Έλληνες θα κάνουμε σκόνη τους Τούρκους, την εθνική υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι Έλληνες του εξωτερικού με τις διαδηλώσεις τους για το Σκοπιανό και για κερασάκι στην τούρτα άφησαν την άνανδρη επίθεση Τούρκων χάκερς στα social media της Ευαγγελίας Αραβανή με σκοπό, τι άλλο, την προπαγάνδα. 

Βέβαια, επειδή το περιεχόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι πάντα το ζητούμενο, αλλά ο τίτλος.

Στο stoxos.gr ξέρουν πολύ καλά να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Διαβάστε πιο κάτω και θα καταλάβετε.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ