Το Who is Who των 6 νέων παιχτών του Survivor

Λίγο πριν αρχίσουν κανονικά τα αγωνίσματα, μαθαίνουμε ποια είναι τα «ψάρια» του ριάλιτι επιβίωσης.

 


Article featured image
Article featured image

Τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες, έκαναν εντυπωσιακή είσοδο την περασμένη Κυριακή στο Survivor, με κάποιους από αυτούς να έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Με τους Διάσημους να επιλέγουν τους Εύη Σκαρώνη, Εύη Σαλταφερίδου και Σώζων Χάρος και τους Μαχητές να μένουν με τους Πάνο Θεοδώρου, Μαρία Πανταζή και  Φελίτσια Τσαλαπάτη, οι δύο ομάδες πλέον έχουν από τρία δυνατά χαρτιά να ρίξουν στο στίβο μάχης, ή τρεις εύκολες υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Η CITY ετοίμασε ένα σύντομο Who is Who των έξι νέων παικτών, που σίγουρα θα κάνουν αίσθηση στην πορεία του παιχνιδιού.

 

Γράφει η Χριστιάνα Κλεάνθους



 

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Προπονητής χόκεϊ επί χόρτου, με το που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης έδειξε από το πρώτο λεπτό την αποφασιστικότητα του να κερδίσει. Δυναμικός και έντονος, ξεχώρισε για τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή του.



 

Μαρία Πανταζή

Η «Iron Barbie» όπως την αποκαλούν, που τρέμουν οι άντρες. Η Μαρία ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα και ξαφνικά τα παράτησε όλα για να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing. Η 39χρονη Μαρία δεν μπαίνει σε καλούπια. Το πείσμα και η δύναμη της θα γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί του αντιπάλου. Ωστόσο και παρά τα καλά στατιστικά της, δεν έπεισε την ομάδα των Διάσημων να την επιλέξουν.

 

 

Εύη Σαλταφερίδου

Η πανέμορφη γυμνάστρια, ήδη έχει μαγνητίσει τα βλέμματα στο παιχνίδι. Η συγκεκριμένη μάλιστα κρύβει έναν άσσο στο μανίκι, αφού πριν μπει στο παιχνίδι έμαθε αρκετά μυστικά από τον πολύ κακό της φίλο, τον Γουίλι.

 

 

Φελίσια Λαπάτη 

Αν νομίζεις ότι σου θυμίζει κάτι, τότε πολύ καλά το νομίζεις αφού πολύ πιθανόν να την έχεις πετύχει σε κάποια φωτογραφία με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση. Η Φελίτσια εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάζει μία αθλητική εκπομπή.





Πάνος Θεοδώρου 

Ο δεύτερος άντρας της εξάδας, είναι ένας γυμναστής, όχι όμως με την κλασσική έννοια του επαγγέλματος. Ο Πάνος είναι εκπαιδευτής του «Animal Movement», μίας μεθόδου που γυμνάζει μικρούς και μεγάλους μιμούμενοι τις κινήσεις των ζώων. Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι σίγουρα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και το θαυμασμό των γυναικών που παρακολουθούν το παιχνίδι.

 

 

Εύη Σκαρώνη 

Η Εύη αρκέστηκε μόνο στο να αποκαλύψει την ηλικία και την ιδιότητά της. Είναι personal trainer και 27 ετών. Το γιατί άφησε αυτό το μυστήριο να πλανάται γύρω από το όνομά της, είναι άγνωστο προς το παρόν, αλλά δεν νομίζουμε να αργήσει πολύ ο καιρός που θα γίνουν οι αποκαλύψεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ