Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα ενδιαφέρον κράμα ειδήσεων περιλαμβάνει σήμερα η κυπριακή επικαιρότητα. Αυτά που «τρέχουν» από χθες και ξεχωρίσαμε, ήταν η ρίψη κροτίδα σε τάξη γυμνασίου στη Λεμεσό, η ίσως τελευταία φορά αλλαγής σε θερινή ώρα και η ανάδειξη κυπριακής πόλης ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου.

 

Ρίψη κροτίδας σε τάξη γυμνασίου στη Λεμεσό

Image result for σχολική τάξη κύπρος γυμνάσιο

Πάσχα νωρίτερα θέλησαν να κάνουν κάποιοι στη Λεμεσό και είπαν να ξεκινήσουν από μία τάξη γυμνασίου.

Χθες, Τρίτη, και ενώ μαθητές έκαναν μάθημα, τρεις εξωσχολικοί εισέβαλαν σε γυμνάσιο στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό και έριξαν κροτίδα σε τάξη εν ώρα μαθήματος.

Μαθήτρια η οποία βρισκόταν εντός της τάξης τραυματίστηκε στον μηρό και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

Η Λεμεσός ανάμεσα στις 100 καλύτερες πόλεις του κόσμου

Image result for λεμεσός

Ανάμεσα στις 100 καλύτερες πόλεις παγκοσμίως για την ποιότητα ζωής της βρέθηκε η πόλη της Λεμεσού, καταλαμβάνοντας την 87η θέση. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δημοσιεύτηκε η λίστα της εταιρείας συμβούλων Mercer. Η Αθήνα βρίσκεται στην  86η στον κατάλογο, μία μόλις θέση πάνω από τη Λεμεσό.

Η έρευνα της Mercer, εξετάζει την ποιότητα ζωής σε 231 πόλεις και βοηθάει εταιρείες και οργανισμούς να καθορίζουν τις αποζημιώσεις και τα επιδόματα ανθυγιεινής εργασίας για τους υπαλλήλους τους που προέρχονται από άλλες χώρες. Στα κριτήρια περιλαμβάνονται η πολιτική σταθερότητα, οι υπηρεσίες υγείας, η εκπαίδευση, η εγκληματικότητα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η ψυχαγωγία.

 

 

Την Κυριακή αλλάζει η ώρα, ίσως, για τελευταία φορά

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Μαρτίου, στις 03:00, οπότε και θα γυρίσουμε το ρολόι μας, μία ώρα μπροστά.  Ωστόσο ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα κάνουμε κάτι τέτοιο, καθώς από τον περασμένο Φεβρουάριου έχει ξεκινήσει στην ΕΕ συζήτηση για την κατάργηση του μέτρου.  Μάλιστα, σχετικό ψήφισμα που είχε τεθεί ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στις αρχές Μαρτίου για κατάργηση της θερινής ώρας υπερψηφίστηκε από 384 ευρωβουλευτές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ