20 «γλυκούλικα» σχόλια για το άρθρο με τον Ε/κ και τον Τ/κ που θα διασχίσουν την Κύπρο με τα πόδια

Οι αναγνώστες μοίρασαν (και πάλι) μπόλικη αγάπη.

 


Article featured image
Article featured image

«Ο Ε/κ Σταύρος και ο Τ/κ Yalcin θα διασχίσουν με τα πόδια την Κύπρο σε 16 μέρες». Aυτός ήταν ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύσαμε χθες, Τρίτη, 20 Μαρτίου, προβάλλοντας την ενέργεια δύο Κύπριων (διάβασε το άρθρο εδώ...>>> https://goo.gl/j4iKvw) οι οποίοι θέλησαν να αναδείξουν το πρόβλημα της Κύπρου διασχίζοντας με τα πόδια το νησί από τη μία άκρη του μέχρι την άλλη.

Οι δύο Κύπριοι, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Αυστραλία, μεταξύ άλλων μέσα από αυτή τους τη δράση επιθυμούν να περάσουν το μήνυμα ότι στην Κύπρο τα μόνα πραγματικά σύνορα που υπάρχουν είναι τα φυσικά και όλα τα υπόλοιπα δεν είναι παρά ανθρώπινα κατασκευάσματα που μοναδικό σκοπό έχουν να κρατάνε χωρισμένους και διχασμένους τους δύο λαούς.

Συνταγή επιτυχίας, δηλαδή, για τον κάθε εθνικοκολλημένο τύπο, ο οποίος είναι γεμάτος με μίσος και έχθρα, όχι μόνο για τους Τούρκους ή τους Τ/κ, αλλά και για οτιδήποτε του χαλάει το γαλανόλευκο συννεφάκι στο οποίο κατοικεί.

Και είναι αυτός ο τύπος που παρακολουθεί σαν stalker τα social media και σχολιάζει με όση χολή διαθέτει κάθε τι που δεν γουστάρει.

Αν ακόμη δεν έχεις εικόνα για ποιο πράγμα μιλάμε, διάβασε τα σχόλια που ακολουθούν -όλα αφορούν το πιο πάνω άρθρο και διαβάζοντάς τα θα καταλάβεις πολλά.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα είναι Παγκόμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού!

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ