Τελικά υπάρχει ελπίδα σε τούτον τον τόπο [εικόνες]

Έστω και αν προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας αποδείξουν το αντίθετο.

 


Article featured image
Article featured image

Με πιο πρόσφατη την παραβίαση, για ακόμη μια φορά, στην παραλία του Κόννου σχεδόν καθημερινά ανακαλύπτουμε και ένα καινούργιο λόγο για να μη νιώθουμε περήφανοι για το είδος μας.

Ωστόσο, μέσα στη γενικότερη απογοήτευση, κάθε τόσο προκύπτει και κάτι που δίνει μια μικρή ελπίδα ότι δεν τέλειωσαν όλα σε τούτον τον τόπο.

Η Cyprus From Air, δημοσίευσε χθες Τετάρτη 21 Μαρτίου, φωτογραφίες από τη γέννηση 10 πτηνών, (καλόγερων), μέσα σε μία από τις τεχνητές φωλιές που δημιούργησαν και τοποθέτησαν οι ίδιοι μαζί με τη βοήθεια και την επίβλεψη του Τμήματος Δασών πριν περίπου δύο χρόνια.

 



 

Οι φωλιές τοποθετήθηκαν κυρίως στο δάσος Τροόδους, αλλά και σε διάφορα σημεία των πόλεων, με εκπληκτικά αποτελέσματα όπως σημειώνουν οι ίδιοι. Οι συγκεκριμένες φωλιές δημιουργήθηκαν με σκοπό να φιλοξενήσουν πουλιά του δάσους και να τα προστατεύσουν από τους διάφορους κινδύνους που απειλούν την ύπαρξή τους.

«Εδώ και δύο χρόνια όλες οι φωλιές ανεξαιρέτως κατοικήθηκαν από διάφορα πτηνά, τα οποία εκκόλαψαν τα αυγά τους εκεί», αναφέρει μέλος της CFA. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνητές φωλιές μπορείς να διαβάσεις εδώ…>>> https://goo.gl/nx6Ey7

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ