Εταιρία σού παραχωρεί γη και δουλειά αρκεί να μετακομίσεις στην πόλη που εδρεύει

Τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτούμε σοβαρά;

 


Article featured image
Article featured image

Η αγγελία πάει κάπως έτσι: «Αν σου αρέσει η εξοχή και να περιτριγυρίζεσαι από πράσινο και φύση μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου, ενώ παράλληλα θα αναπνέεις καθαρό αέρα την ώρα που εργάζεσαι, τότε σταμάτησέ τα όλα γιατί αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής σου».   

Ακόμη το σκέφτεσαι;

Οκ, καλά κάνεις αφού η δουλειά και η μετακόμιση πέφτει λίγο μακριά, συγκεκριμένα στην μικρή πόλη Cape Breton στη Nova Scotia του Canada.

Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή προσφορά έρχεται από το Farmer’s Daughter Country Market, το οποίο βρίσκεται στο Cape Breton και ψάχνει εργάτες με δίνοντας πολύ καλά ωφελήματα. Ήδη, η εταιρεία έχει προσλάβει όλους τους προσοντούχους και ικανούς κατοίκους του νησιού, αλλά χρειάζεται κι άλλους, μόνο που υπάρχει έλλειψη εξ ου και αποφάσισαν να βάλουν την εν λόγω αγγελία για να προσελκύσουν κόσμο στο νησί, ο οποίος θα διαμένει στη μικρή πόλη του Cape Breton.

Μεταξύ άλλων, η αγγελία της επιχείρησης γράφει: «Μπορεί να μην προσφέρουμε υψηλό μισθό, αλλά σίγουρα μπορούμε να σου χαρίσουμε μια υπέροχη ζωή. Η επιχείρησή μας λειτουργεί από τον Μάη έως τον Δεκέμβρη με έντονους ρυθμούς, ενώ από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά».

Αν πάντως σε ενδιαφέρει μπορείς να στείλεις ένα email στο fdaughter@icloud.com, σημειώνοντας κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ