Το αντρικό τσαντάκι μέσης τύπου «μπανάνα» επέστρεψε στη μόδα

Αυτή είναι η πιο κακόγουστη είδηση που θα διαβάσεις σήμερα.

 


Article featured image
Article featured image

Δυστυχώς, όσο και να θέλαμε να είναι είδηση-hoax, αποτελεί πραγματικό γεγονός που χωρίς υπερβολή, μας φέρνει τρόμο.

Τα 90s ήταν η εποχή της μεγάλης τους δόξας, με όλους τους νέους και μεγαλύτερους νέους να κοτσάρουν στη μέση το εν λόγω τσαντάκι «μπανάνα» σε κάθε τους στιγμή, είτε αυτό αφορούσε έναν απλό καφέ ή μια επίσημη έξοδο. Και πολύ κακώς δεν είχε αναφερθεί στο αφιέρωμα που κάναμε προ ολίγων ημερών για όλα όσα μάς λείπουν από τη δεκαετία του 90', (διάβασε σχετικά εδω...>>> https://goo.gl/xeeY2z). 

Ωραία, συμφωνούμε ότι ήταν πρακτικό, ωστόσο ήταν και παραμένει τόσο κακόγουστο όσο και τα σανδάλια με λευκή κάλτσα. 

Παρόλα αυτά, κάποιοι «δαιμόνιοι» celebrities του εξωτερικού αποφάσισαν ότι αυτό το αντικείμενο τους βολεύει και άρχισαν να το φοράνε και πάλι, πλασάροντάς το ως στιλ. Και όπως όλα τα κακά σε αυτό τον πλανήτη, έτσι κι αυτό μεταδόθηκε πιο γρήγορα και από τους πύρινους λόγους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, κατά των ομοφυλοφίλων. 

 



 



Διάβασε κι αυτό: Τα κυπριακά 90s [8 άτομα μας λένε τι τους λείπει από τότε]





Η Supreme και η Louis Vuitton συνεργάστηκαν, δημιουργώντας ένα δερμάτινο μοντέλο με το logo της εταιρείας. Τον Φεβρουάριο, ο A$AP Rocky φόρεσε μια κόκκινη εκδοχής της Balenciaga στην πρώτη επίδειξη του Raf Simon για τον Calvin Klein στη Νέα Υόρκη. Όπως τα αθλητικά σανδάλια, τα fleece και τα καπέλα bucket, η ανανεωμένη trendy φάση της μπανάνας μοιάζει με ευτυχή δικαιολογία, χάρη στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς ντροπή τη λειτουργικότητά της.

Η κακή φήμη της μπανάνας, όμως, εξακολουθεί να παραμένει και δικαίως αφού με όσα λούσα και να τη στολίσεις και ότι logo και να της βάλεις το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άσχημο. Σόρρι αν σου χαλάμε τ’ όνειρο.

 

Πηγή: VICE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ