«Αυτός ο άντρας λατρεύει κάθε καμπύλη, ραγάδα, σπυράκι και κιλό μου»

Αυτή ήταν η απάντηση της Jenna, όταν κάποιος εξέφρασε με γραπτό σχόλιο την έκπληξή του για το πώς μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά βρήκε άντρα τόσο σέξι με six pack.

 


Article featured image
Article featured image

Σου κάνει εντύπωση τώρα που το διαβάζεις και το βρίσκεις υπερβολικό; Μα είναι πολύ πιθανόν να το έχεις κάνει κι εσύ στο δρόμο, ασυναίσθητα, παρατηρώντας ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι, κυρίως όσο αφορά τον σωματότυπό του.

Μια τέτοια συμπεριφορά βίωσε και η Jenna Kutcher, όταν έλαβε μήνυμα από κάποιον που της έλεγε ότι «δεν μπορεί να πιστέψει» πώς κατάφερε να βρει τόσο σέξι άντρα ενώ η ίδια έχει παραπανίσια κιλά. Ένα μήνυμα, το οποίο θα μπορούσε να αγνοήσει ή να διαγράψει, αντ’ αυτού αποφάσισε να απαντήσει και η απάντησή της έγινε το καλύτερο μήνυμα υπέρ του body positivity.

Η Jenna με τον σύζυγό της Drew είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια και τρελά ερωτευμένοι. Εκείνη είναι Instagrammer και Podcaster και αυτός fitness και health coach. Βέβαια, όπως παραδέχεται η ίδια, το καλογυμνασμένο σώμα του συζύγου της είναι ένας λόγος που την κάνει να αμφιβάλλει συχνά για τον εαυτό της όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη.




 

Someone once slid into my DMs and told me they couldn’t believe I had managed to land a guy as good looking as @kickingitwithkutch. I’ll be honest that I was taken aback. Part of my insecurity with my body has stemmed around being married to Mr. 6-Pack himself. Why should I, a curvy girl get him? I feel unworthy and when I write narratives in my head that because I am not thin, I don’t deserve him. This man has embraced every curve, every dimple, pound and pimple for the last ten years and has always me reminded me that I’m beautiful even when my inner dialogue doesn’t match. So yes, my thighs kiss, my arms are big, and my bum is bumpy but there is just more of me for him to love and I chose the man that could handle alllll that (and so much more!) I am so much more than my body, so is he, and so are you. Double tap if true love doesn’t see size. Photo by: @mrslindseyroman

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on




«Μέρος της ανασφάλειάς μου προέκυψε ούσα δίπλα στην ενσάρκωση του ‘Mr. 6-Pack’. Γιατί εγώ, ένα κορίτσι με καμπύλες, να έχω έναν τέτοιο; Νιώθω ανάξια και κάνω σενάρια στο κεφάλι μου πως επειδή δεν είμαι αδύνατη, δεν μου αξίζει», σχολίασε σε κάποιο ποστ της κάποια στιγμή η Jenna, δίνοντας πάτημα σε έναν χρήστη να σχολιάσει πως εξεπλάγη που οι δυο τους είμαι ζευγάρι.   




Όταν το είδε, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να δείξει στους followers της πως η αγάπη είναι πολλά περισσότερα από την εξωτερική εμφάνιση. «Αυτός ο άντρας αγκάλιασε κάθε καμπύλη, σημάδι, ραγάδα και σπυράκι μου τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα μου υπενθύμιζε πως είμαι όμορφη, ακόμη κι αν μέσα μου δεν το ένιωθα. Οπότε ναι, οι μηροί μου ακουμπάνε, τα χέρια μου είναι μεγάλα και η κοιλιά μου πλαδαρή αλλά υπάρχουν σε μένα πολλά ακόμη για να αγαπήσει και επιλέγω αυτόν τον άντρα που μπορεί να διαχειριστεί όλα αυτά (κι ακόμη περισσότερα!», έγραψε η Jenna. «Είμαι πολλά περισσότερα από το σώμα μου, το ίδιο κι αυτός, το ίδιο κι εσείς», πρόσθεσε.

 



Το ειλικρινές και θετικό της μήνυμα της λειτούργησε σαν έμπνευση για χιλιάδες ανθρώπους νιώθουν ανασφαλείς με το σώμα τους αλλά και για ζευγάρια φαινομενικά «διαφορετικά» μεταξύ τους, που δέχονται πάντα σχόλια, ειδικά αν είναι η γυναίκα είναι εκείνη με το περισσότερο βάρος.

Η Jenna έχει πει παλιότερα πως εγκατέλειψε τη δουλειά της για να γίνει φωτογράφος, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύο αποβολές της και την προσπάθεια με τον σύζυγό της να κάνουν παιδί. «Όλη μου τη ζωή πάλευα να αγαπήσω το σώμα μου, κάτι που ξεκίνησε όταν έκανα γυμναστική σε μικρή ηλικία. Νομίζω πως βαθιά μέσα μας, εμείς οι γυναίκες, φοβόμαστε πως δεν είμαστε αρκετές, πως τα σώματά μας δεν είναι χαλασμένα, και μετά από δύο αποβολές, πραγματικά πάλευα να ‘επανέλθω’ στο σώμα μου», είχε πει κάποτε, σημειώνοντας πως όταν βγάζει φωτογραφίες της που δεν της αρέσουν και θέλει να τις σβήσει, ο Drew πάντα την αποτρέπει θυμίζοντάς της πόσο όμορφη είναι.  

 

Πηγή: LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ