Εταιρεία στην Κύπρο χαρίζει στους υπαλλήλους της 150 αυτοκίνητα

Η εταιρεία Exness προχώρησε σε συμφωνία με τον Όμιλο Πηλακούτα για την αγορά 150 ΜΙΝΙ Countryman Cooper S.

 


Article featured image
Article featured image

Σκοπός της εν λόγω αγοράς είναι να τα χαρίσει στους υπαλλήλους της, στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας της εταιρείας.

Η παράδοση των 150 MINI Countryman Cooper S έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης στην οροφή του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2017, ενώ ακολούθησε πάρτι στο roof garden της εταιρίας Exness.

Όπως σημείωσε στη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πηλακούτα, κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας, «αυτή είναι μία μεγάλης σημασίας επιχειρηματική συμφωνία. Όχι μόνο για την Κύπρο και τον Όμιλο Πηλακούτα, αλλά και για την Ευρώπη και τη μάρκα αυτοκινήτων ΜΙΝΙ που είναι μέλος του BMW Group».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της EXNESS κ. Peter Valov, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσφορά των αυτοκινήτων στους υπαλλήλους της εταιρίας και ευχαρίστησε τον Όμιλο Πηλακούτα για τη συμβολή του ώστε να γίνει κατορθωτή η ενέργεια αυτή.  Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρόκειται για μία δυνατή συνεργασία μεταξύ μας και θα χαρούμε να συνεισφέρουμε και εμείς με το δικό μας μοναδικό τρόπο και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των ΜΙΝΙ, στον κοσμοπολίτικο αέρα της Λεμεσού».

 



 

Διάβασε επίσης: 19 Κύπριοι εργαζόμενοι μιλούν για «τα τυχερά της δουλειάς» τους


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ