Ο ληστής που άφησε πουρμπουάρ

Article featured image
Article featured image

Ίσως ακουστεί ψέμα και υπερβολή, είναι, ωστόσο, πέρα για πέρα αλήθεια. Ληστής που εισέβαλε σε σπίτι στη Λαμία απείλησε με όπλο τον ιδιοκτήτη να του δώσει όσα χρήματα είχε στην οικία και φεύγοντας άφησε 50 ευρώ πουρμπουάρ.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με το Lamiareport, την ώρα που βρισκόταν στη βεράντα, ο ληστής πήδηξε από το διπλανό μπαλκόνι. Με την απειλή πιστολιού ζήτησε από το θύμα να μπει μέσα στο σπίτι του και να του δώσει όσα χρήματα είχε.

Ο ιδιοκτήτης, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, του εξηγεί πως έχει έρθει από την Αθηνά για να ψηφίσει και ότι τα μόνα χρήματα που έχει πάνω του είναι 250 ευρώ. Ο ληστής τότε αρπάζει τόσο τα χρήματα όσο και το κινητό του θύματος και κατευθύνεται προς το μπαλκόνι για να τραπεί σε φυγή. Το θύμα, ωστόσο, του ζητάει να του αφήσει λίγα χρήματα για να γυρίσει στην Αθήνα. Τότε, και χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο ληστής βγάζει 50 ευρώ και του τα δίνει.

Το στόρι όμως είχε και συνέχεια. Βλέποντας τον δράστη να κατευθύνεται στο μπαλκόνι, ο καλοσυνάτος ιδιοκτήτης προέτρεψε τον ληστή να βγει από την πόρτα για να μη χτυπήσει, όπως και έγινε.

Τα σέβη μας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ