Thrash metal ολοκαύτωμα... με τους Sepultura στη Λευκωσία

Article featured image
Article featured image

Κάποιοι ίσως να είχατε βρεθεί σ' εκείνη την αλησμόνητη συναυλία στο Pavilion το 2007. Οι υπόλοιποι, που δεν τους έχετε απολαύσει ποτέ ξανά live, έχετε μια ευκαιρία που δεν χάνεται με τίποτε.

 

Οι Βραζιλιάνοι πρωτεργάτες του extreme metal ήχου θα επισκεφθούν τη Κύπρο στις 29 Ιουνίου, λίγο πριν παίξουν και Ελλάδα (3 Ιουλίου), στο πλαίσιο της παγκόσμια περιοδεία τους.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της μπάντας, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 με τον τίτλο «The mediator between head and hands must be the heart», ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες metal κυκλοφορίες της χρονιάς, αποσπώντας αποθεωτικές κριτικές από το σύνολο του τύπου και των metal fans.

Με τον θηριώδη Derrick Green πίσω από το μικρόφωνο να δίνει την ψυχή του, τον Andreas Kisser να μοιράζει μανιασμένα κιθαριστικά riffs και τους Paulo Jr (μπάσο)  Eloy Casagrande (ντραμς) να χτίζουν ένα τσιμεντένιο rhythm section, οι Sepultura παρουσιάζουν ένα πραγματικά αξέχαστο show με ότι πιο σκληρό υπάρχει σε ήχο!

Εδώ και τριάντα χρόνια η μπάντα από το Μπέλο Οριζόντε δίνει μαθήματα headbanging ανά την υφήλιο thrash-άροντας ανελέητα! Από την σκοτεινή ηχητικά περίοδο του «Morbid Visions» και του «Schizophrenia», στα αριστουργήματα «Βeneath the Remains», «Arise», «Chaos A.D» και «Roots» και απ’ εκεί στο φοβερό «Mediator», οι Sepultura παραμένουν η σταθερή αξία στο χώρο του thrash metal, έχοντας μια ηχηρή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Κυριακή 29 Ιουνίου, Down Town Live (πρώην Αυλαία), Λευκωσία, 20.30, €25 (€30 στην είσοδο). Πληρ. stage8productions@gmail.com, αλλά και στο SEPULTURA in Cyprus, 2014.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ