Το κυπριακό «Αγκάθθιν» καμαρώνει για τις τρεις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις του

Κι εμείς καμαρώνουμε (πολύ) γι’ αυτό!

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μετρά, μόλις, λίγες εβδομάδες κυκλοφορίας ωστόσο ο νέος δίσκος των Monsieur Doumani «Αγκάθθιν», έχει ήδη ξεχωρίσει όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά διεθνές επίπεδο πετυχαίνοντας δύο εξαιρετικής σημασίας διακρίσεις και μία εξίσου σημαντική υποψηφιότητα για την καλύτερη παραγωγή δίσκου.

Ο τρίτος δίσκος του σχήματος, με τον τίτλο 'Αγκάθθιν', σκαρφάλωσε στην κορυφή (Νο.#1) των Παγκοσμιων Τσάρτς για 'World Music' (Transglobal World Music Chart) καθώς επίσης και στο No#2 των Ευρωπαϊκών τσάρτς για 'World Music' (World Music Charts Europe) για τον μήνα Απρίλιο.

Ενώ παράλληλα σε μια επίσης πολύ σημαντική εξέλιξη, ο δίσκος 'Αγκάθθιν' του κυπριακού σχήματος, βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για καλύτερη παραγωγή δίσκου στα Γερμανικά μουσικά βραβεία "Preis der deutschen Schallplattenkritik" (German Record Critics' Award) στην κατηγορία World Music.

Ο δίσκος 'Αγκάθθιν' ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε στο Ahos studio στον Μεγαλόβρυσο Αγιάς (Ελλάδα) από τον Μάκη Πελοπίδα. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot στην Αθήνα ενώ την ευθύνη της παραγωγής είχαν οι Monsieur Doumani. Στον δίσκο συμμετέχουν διάφοροι μουσικοί όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μιχάλης Τερλικκάς και ο Κύπριος ράπερ JUΛIO. Το άλμπουμ το οποίο κυκλοφορεί σε ψηφιακό δίσκο και σε βινύλιο, διανέμεται από την Xango Music στις Κάτω Χώρες και από την Proper Distribution στον υπόλοιπο κόσμο.

 



 

Διατίθεται προς πώληση από την ιστοσελίδα του σχήματος: www.monsieurdoumani.com



Δείτε εδώ την 40άδα του Transglobal World Music Chart για τον μήνα Απρίλιο: www.transglobalwmc.com

Εδώ την 20αδα του World Music Charts Europe για τον μήνα Απρίλιο: http://www.wmce.de/

Facebook: www.facebook.com/MonsieurDoumaniBand/

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ