Βίντεο με την εικόνα της Παναγίας να ανοιγοκλείνει τα μάτια της

Θαύμα των ημερών ή μία καλοστημένη φάρσα;

 


Article featured image
Article featured image

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά της Μεγάλης Εβδομάδας, με το δράμα του Θεανθρώπου να φτάνει στην κορύφωσή του σε λιγότερο από 2 ημέρες. Και είναι κάτι τέτοιες ημέρες κατάνυξης και μυσταγωγίας, που γινόμαστε μάρτυρες των πιο φαινομενικά απίστευτων περιστατικών, τα οποία ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να εξηγήσει.

Όπως το περιστατικό που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Annita Gr, η οποία μεταδίδεται από το Κανάλι Ε στην Ελλάδα. Ένεκα των ημερών, η εκπομπή φιλοξενεί ανθρώπους που βίωσαν ή έγιναν μάρτυρες θαυμάτων.

Μια τέτοια περίπτωση και η κυρία που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η οποία, όπως υποστηρίζει οραματίστηκε τη Μεγαλόχαρη να την παρακινεί να την ζωγραφίσει. 

Αφού ολοκλήρωσε την εικόνα, η εν λόγω γυναίκα, ανέφερε στην εκπομπή ότι πρόσεξε τα μάτια Της να ανοιγοκλείνουν. Τότε, για να αποδείξει του λόγου του αληθές,  πήρε το κινητό της και βιντεοσκόπησε το περιστατικό για να έχει απτές αποδείξεις. Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο έπαιξε ζωντανά στην εκπομπή και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πιο κάτω:

 

Το πιο πάνω βίντεο αποτελεί προϊόν έμπνευσης του LUBEN   



Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα έχουν τις αμφιβολίες τους και θα είναι δύσπιστοι σχετικά με την αυθεντικότητα του βίντεο, ωστόσο σκεφτείτε ότι οι μέρες που διανύουμε αποτελούν την πιο εύφορη περίοδο για την εμφάνιση τέτοιου είδους περιστατικών. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή, χωρίς επεξεργασια, πιο κάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ