Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η όξυνση της κόντρας Βρετανίας - Ρωσίας για την υπόθεση Σκριπάλ, το άδοξο τέλος στην υπόθεση του Ε/κ Σόλωμού Αποστολίδη και ο καιρός για το τριήμερο του Πάσχα είναι οι τρεις ειδήσεις που ξεχωρίσαμε από την επικαιρότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018.

 





Νεκρός βρέθηκε τελικά χθες 5 Απριλίου ο Σολωμός Αποστολίδης  

Έπειτα από 9 μέρες αναζητήσεων, ο Ελληνοκύπριος Σολωμός Αποστολίδης εντοπίστηκε νεκρός από την αστυνομία των κατεχομένων με τον γιο του να επιβεβαιώνει ότι είναι αυτός.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αποστολίδης αγνοείτο από τις 28 Μαρτίου, αφού είχε μεταβεί στα κατεχόμενα. Ένεκα της τραγικής κατάληξης ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός»-«υπουργός εξωτερικών» και «κυβερνητικός εκπρόσωπος» Κουτρέτ Οζερσάι, ανέφερε ότι δεν πρόκειται για πολιτικό συμβάν ενώ εξέφρασε και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστολίδη.

 

 

Βρετανία – Ρωσία και στη μέση η υπόθεση Σκριπάλ

Image result for υπόθεση σκριπαλ

Τα πυρά στη Βρετανία στρέφει πλέον η Ρωσία, κατηγορώντας την ανοιχτά ότι στην ουσία αυτή παρασκεύασε τη νευροπαραλυτική ουσία μαζί με τη βοήθεια των ΗΠΑ και όχι η Ρωσία. Ο Ρώσος διπλωμάτης κατηγόρησε επίσης τη Βρετανία ότι καθοδηγεί μια συντονισμένη εκστρατεία «για να δυσφημίσει και να απονομιμοποιήσει τη Ρωσία».

 

 

Δεν θα μας κάνει τη χάρη ο καιρός για το Πάσχα.

Από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, το αποκομμένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα και οι χαμηλότερες πιέσεις στην επιφάνεια, θα έχουν ως αποτέλεσμα άστατο καιρό με βροχές/καταιγίδες, αλλά και πτώση θερμοκρασίας, σταδιακά από το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα μέχρι την Τρίτη, με κορύφωση τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι καταιγίδες τοπικά ενδέχεται να είναι έντονες με πιθανό χαλάζι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ