13 ελληνικές επιχειρήσεις που έκαναν «ντου» στην κυπριακή αγορά

Και απέκτησαν φανατικό κοινό.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα φαινόμενο που μπορεί να μην είναι καινούργιο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια μαζί με την κάθοδο χιλιάδων Ελλαδιτών στο νησί, γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση με αρκετές επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Κύπρο, ούτως ώστε να καλύψουν την καινούργια αγορά που δημιουργείται.

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται – κυρίως- στον κλάδο της εστίασης γιατί ως γνωστό το «φαΐ εν χάννει ποττέ», αλλά και σε άλλους τομείς οι οποίοι φαίνεται πως ευδοκιμούν στην εγχώρια αγορά.

Το Capital Today, επέλεξε 13 επιτυχημένες «εισαγόμενες» επιχειρήσεις από την Ελλάδα, και τις παρουσίασε στο τεύχος Απριλίου.

Υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και πολυκαταστήματα με είδη για όλο το σπίτι, είναι τα βασικά πεδία των ελληνικών επιχειρήσεων-αλυσίδων που επιλέγουν την Κύπρο, για να κάνουν διεθνή «καριέρα», με την πλειοψηφία τους να συναντούν επιτυχία, ενώ κάποια από αυτά έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καταναλωτικής μας καθημερινότητας.

Ενδεικτικά, μερικά από τα brands που αναφέρονται στο αφιέρωμα είναι οι Υπεραγορές Σκλαβενίτη, τα καταστήματα Jumbo, οι καφετέριες MIKEL και τα Coffee Island.

Αν σας «ψήνει» να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ