«Κολπάκια» για να παίρνεις πρώτος τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο

Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε την χρονοβόρα διαδικασία της αναμονής αποσκευών στο αεροδρόμιο;

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το «Travel and Leisure», ναι, υπάρχουν μερικοί εύκολοι και έξυπνοι τρόποι να το πετύχουμε.

Σε περίπτωση που ταξιδεύεις στην πρώτη θέση, τότε η βαλίτσα σου σίγουρα θα φτάσει από τις πρώτες στον ιμάντα, αν όμως ταξιδεύεις στη δεύτερη θέση, τότε γνωρίζεις καλά πως σε περιμένει μικρή ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με το «Travel and Leisure», ένας τρόπος για να φτάσει στον ιμάντα αποσκευών από τις πρώτες είναι να ζητήσεις από τους υπαλλήλους να κολλήσουν πάνω στη βαλίτσα σου το αυτοκόλλητο που γράφει «ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ». Οι βαλίτσες αυτές, κατά κανόνα, μπαίνουν τελευταίες στο χώρο αποσκευών και φυσικά βγαίνουν πρώτες. Το μειονέκτημα σε αυτό είναι πως μερικές φορές τα αυτοκόλλητα μπαίνουν σε σημείο που δεν είναι ορατά από τους υπαλλήλους.

Ένα άλλο κόλπο είναι το check in, όπου αν είσαι ο τελευταίος που κάνει, τότε η βαλίτσα σου θα βγει από τις πρώτες.

Οι βαλίτσες φορτώνονται πάντα από εμπρός προς τα πίσω στα καροτσάκια αποσκευών, οπότε αν κάνεις check in τελευταίος, οι βαλίτσες σου θα βρίσκονται στο τελευταίο καροτσάκι που θα μπει στο αεροσκάφος αλλά στο πρώτο που θα βγει και θα εκφορτωθεί.

Βέβαια, μπορείς απλώς να ζητήσεις από το προσωπικό του αεροδρομίου να βάλει ταμπελάκι προτεραιότητας στην αποσκευή σου, ώστε να βγει από τις πρώτες στον ιμάντα.



Πηγή: Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ