Τρανταχτά ονόματα για το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ «Εις Λήδραν 2018»

Ένα τριήμερο στη Λευκωσία, στην Τάφρο Κωστάντζα, με ορισμένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 


Article featured image
Article featured image

 

Το πρώτο βράδυ του φεστιβάλ ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί με τη μπάντα του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια που τον βοήθησαν να καταξιωθεί στη συνείδησή μας ως ένας από τους πιο δυνατούς καλλιτέχνες των τελευταίων ετών. Μια συνάντηση φίλων που σμίγουν για ένα αυθεντικό γλέντι, μέσα από γνώριμους αλλά και καινούριους δρόμους. Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί να σμίξουμε και να μοιραστούμε αληθινές στιγμές.

 

 

Τη δεύτερη μέρα, τη βραδιά (και το stage) θα μοιραστούν δύο εμβληματικές μορφές της ελληνικής ροκ σκηνής. Όπως ειπώθηκε λίγο πριν την έναρξη των κοινών τους εμφανίσεων «ο ένας με τις Τρύπες έριξε το τείχος και ο άλλος με τα Ξύλινα Σπαθιά το θρυμμάτισε». Φυσικά μιλάμε για το Γιάννη Αγγελάκα -μαζί με την μπάντα του, «100° C»- και τον Παύλο Παυλίδη -με τους Β-Movies- οι οποίοι βγαίνουν ξανά μαζί στον δρόμο προσκαλώντας το κοινό «από γιορτή σε γιορτή».

 

 

Την τρίτη και τελευταία ημέρα του «Εις Λήδραν 2018» ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του δημιουργούν ξανά μία ατμόσφαιρα γιουσουρούμ, σε Ελλάδα και Κύπρο, απλώνοντας στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το ‘89 έως σήμερα και δίνοντάς τις όσο-όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους. Ο Φοίβος, μάλιστα, καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fonέs της για να μας πουν τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

 

 

Πότε: Τετάρτη 6, Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Ιουνίου

Πού: Τάφρος Κωστάντζα, Λευκωσία

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20.00

Πληροφορίες: 99810011

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ