Αυτές είναι οι Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017

Γυναίκα, ένα πλάσμα μοναδικό που ήρθε, για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα! Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, ανέδειξε η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Shiseido, σε μία λαμπερή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

 


Article featured image
Article featured image

 

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

 

ΗΘΟΠΟΙΟΣ - Νίκη Δραγούμη

Το βραβείο απένειμαν η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ - Δρ Λουκία Κατσούρη

Το βραβείο απένειμαν η Βασιλική Αναστασιάδου, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITORS CHOICE - Μαρούλα Βιολάρη Ιακωβίδου

Το βραβείο απένειμαν η Βαρβάρα Γεωργιάδου, Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των βραβείων Φωκάς Ευαγγελινός.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ - Έλενα Τσιγαρίδου

Το βραβείο απένειμαν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υπουργός Εσωτερικών.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - Μαρία Ευριπίδη

Το βραβείο απένειμαν η Δάφνη Προδρόμου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Τράπεζας Κύπρου και ο Ευτύχιος Έλληνας, Πρωταθλητής, Οδηγός Αγώνων Ταχύτητας.

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΕΙΟΝ ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ - Μαρία Ζάρκα

Το βραβείο απένειμαν η Έφη Παπαϊωάννου Χατζηκωστή και ο Ιωάννης Μάτσης, στενός φίλος του Άντη Χατζηκωστή.

 

FASHION DESIGNER - Άννα Φάκα

Το βραβείο απένειμαν η Αθηνά Νικολαΐδου, Εμπορική Διευθύντρια Καλλυντικών Ομίλου Folli Follie Κύπρου και o Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

DOVE AΘΛΗΤΡΙΑ - Νεκταρία Παναγή

Το βραβείο απένειμαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Θανάσης Μπέης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Unilever Tseriotis Cyprus.

 

ΟΠΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Θέκλα Δράκου Καλλικά

Το βραβείο απένειμαν η Μαριλένα Ιεροδιακόνου, Γενική Διευθύντρια Περιοδικών και Lifestyle Portals Συγκροτήματος ΔΙΑ και ο Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου.

 

CYTAMOBILE VODAFONE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - Έλενα Τσολάκη

Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Σολωμού και o Φραγκίσκος Φράγκου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA.

 

ΜΟΥΣΙΚΟΣ - Μαρίζα Ρίζου

Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κυριάκου, Aναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑ και τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, παρουσιαστής της εκπομπής «The Αnalyzer» στο SigmaLive.

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - Γεωργία Πολυβίου

Το βραβείο απένειμε η Στέλλα Κυριακίδου, Βουλευτής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών.

 

Με τον δικό της συμβολικό τρόπο η Madame Figaro στήριξε την εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Στην είσοδο του θεάτρου μοιράστηκαν στους προσκεκλημένους γαλάζια βραχιόλια με το μήνυμα «Σπάστε τη Σιωπή» προτρέποντάς τους να ενώσουν τη φωνή τους με τη Madame Figaro και να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες με το βραχιόλι χρησιμοποιώντας τα hashtags #breakthesilence #foni #mfagainstsexualabuse.

 



Το Σάββατο (21/4) στο ΣΙΓΜΑ

Η τελετή απονομής των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017, που παρουσίασε η Shiseido, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ το Σάββατο, 21 Απριλίου, στις 21:15.



 

Όλες σου οι στιγμές …

Όλα σου τα γέλια, όλα σου τα δάκρυα …

Όλα όσα ονειρεύτηκες. Κι αυτά που πέτυχες.

Όλα αυτά … Το δικό σου αποτύπωμα …

 

Το concept της φετινής εκδήλωσης ήταν το αποτύπωμα. Το αποτύπωμα που αφήνει μια γυναίκα σε όλους τους τομείς της ζωής της με τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο. Αυτό το αποτύπωμα που την κάνει μοναδική.

 

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι ξεχώρισαν και φέτος με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό τους. Η βραδιά ξεκίνησε με μια χορογραφία και τους καλλιτέχνες να αφήνουν το αποτύπωμά τους στο εντυπωσιακό video wall. Στη συνέχεια της εκδήλωσης, οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια. Ο Πάνος Μουζουράκης το τραγούδι «Θεές Γοργόνες» και ο Κωστής Μαραβέγιας το «Συγχωροδοπέταλα».

 

Guest Star της βραδιάς ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, που έκανε το εντυπωσιακό φινάλε της βραδιάς ερμηνεύοντας τα αγαπημένα τραγούδια «Σε έχω βρει και σε χάνω», «Μέτρημα» και «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει».

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στη σκηνή βρέθηκαν η Μαρίζα Ρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύοντας μαζί, ζωντανά το τραγούδι «Πετάω». Εντυπωσιακή ήταν και η ακαπέλα, γυναικεία χορωδία Amalgamation Choir της Βασιλικής Αναστασίου.

 

Οι αναγνώστες της Madame Figaro ήταν οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς. Συγκεκριμένα 29.485 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες Της Χρονιάς 2017. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

45 υποψήφιες σε 9 κατηγορίες: Fashion Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Dove Αθλήτρια, Eπιστήμονας/Ακαδημαϊκός, CYTAMOBILE VODAFONE Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία της Χρονιάς.

Επίσης, δόθηκαν 3 τιμητικά βραβεία, το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Πρωτείο Ζωής εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού και το Editor’s Choice, που απονέμεται κάθε χρόνο από την ομάδα της Madame Figaro.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοίμασε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, εντάσσοντας σε αυτήν άτομα και καλλιτεχνικές ομάδες, που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Κύπρο και καθήλωσαν το κοινό στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, που ανήλθαν στις €13.890, δόθηκαν στην κυρία Θέκλα Δράκου Καλλικά, η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και θα διαθέσει το χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που εκπροσωπεί.

 

Μετά το τέλος της τελετής βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2017 ακολούθησε After Party στο State Night Club. Καλλιτέχνες, παρουσιαστές, καλεσμένοι και βραβευμένες διασκέδασαν μέχρι πρωίας με τη μουσική του Dj Gabriel G.

Οι καλεσμένοι ανέβασαν τα δικά τους σχόλια και φωτογραφίες από τη βραδιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag των βραβείων #MFAWARDS2017.

 

Θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες που στηρίζουν τον θεσμό των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017.

 

Παρουσίασε η SHISEIDO

Χορηγός Κοινωνικής Προσφοράς: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Καινοτομία της Χρονιάς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγός Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας της Χρονιάς: CYTAMOBILE VODAFONE

Χορηγός Αθλήτρια της Xρονιάς:               DOVE

Χορηγοί: BEAUTY LINE, L’ORÉAL PROFESSIONNEL, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ, KABA VINO CULTURA

Επίσημος αερομεταφορέας: COBALT

Χορηγός Φιλοξενίας: HILTON CYPRUS

Οδηγεί με ασφάλεια η BMW

Υποστηρικτές: GLORIA JEAN’S COFFEES, LINKS OF LONDON, G 4 S, OCCHIO CATERING, LANDAS COLOUR

Διακόσμηση χώρου: FLOWERS & DESIGNS BY ROYS HERODOTOU

Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ TΩΝ ΨΗΦΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ.

 

Ευχαριστούμε


  • Το Δημοτικο Θεάτρο Στροβόλου για τη φιλοξενία.

  • Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Chief make up artist των BEAUTY LINE, Μιχάλης Ορφανίδης, μαζί με την ομάδα εξειδικευμένων make up artists των καταστημάτων BEAUTY LINE και τα προϊόντα Diego Dalla Palma.

  • Τα κομμωτήρια RIANNA’S HAIR DESIGN, GEORGE AND EFFIE HAIR SALON, SAVVIA HAIR STUDIO και TONIA MELETIOU HAIR STYLIST που επιμελήθηκαν τα μαλλιά με προϊόντα L’ORÉAL PROFESSIONNEL.

  • Τα καταστήματα MINDY και MORK.

  • Τα καταστήματα TIMINIS και τον οίκο μόδας HUGO BOSS.

  • Τα καταστήματα SHOEBOX και ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΥΘΡΕΩΤΗΣ.

  • Τον σχεδιαστή ΚΡΙΣΤΟ ΑΒΡΑΑΜ.

  • Την εταιρεία SOLOMOU GARDEN CENTRE.

  • Το Occhio Hospitality Group.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ