Ακόμα τρεις διάσημες μάρκες στο Nicosia Mall

Ο  όμιλος FAIS φέρνει ακόμη περισσότερη μόδα στο Nicosia Mall, αφού σε κεντρικά σημεία στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, ανοίγουν οι διάσημες μάρκες Puma, Under Armour και Haralas.

 


Article featured image
Article featured image

Ακόμη μια νέα συνεργασία υπέγραψε το Nicosia Mall, με μια ηγετική δύναμη στον χώρο της μόδας, τον όμιλο FAIS, να προσθέτει περισσότερες επιλογές και να παίρνει μια θέση ανάμεσα στα αναγνωρισμένα brands που φιλοξενούνται στο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας.

Γνωρίζοντας πως η ποικιλία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, ειδικά στον χώρο της μόδας, το Nicosia Mall φιλοξενεί μια πληθώρα από κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες στο δυναμικό του. Η πιο πρόσφατη συνεργασία, αφορά τον πασίγνωστο όμιλο FAIS που αντιπροσωπεύει τις διεθνείς αθλητικές μάρκες Puma & Under Armour όπως και τη δημοφιλή μάρκα μόδας Haralas.    

Με τα εγκαίνια του Nicosia Mall να βρίσκονται μόλις μερικούς μήνες μακριά, όσοι ακολουθούν την μόδα σύντομα θα μπορούν να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία που θα τους συναρπάσει. Στόχος είναι να προσφερθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν το μοναδικό τους στυλ σε έναν ενιαίο βολικό χώρο. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί θα ενθουσιαστούν από τις επιλογές που θα αντικρίσουν μόλις ανοίξει τις πύλες του το Nicosia Mall τέλη Νοεμβρίου του 2018.

 



 

Ο όμιλος FAIS με τις πολύ γνωστές μάρκες, είναι η ναυαρχίδα της μόδας με ένα εντυπωσιακό portfolio που περιλαμβάνει casual ρούχα, τεχνολογικά καινοτόμα αθλητικά ρούχα, καταπληκτικά αξεσουάρ και όλα τα είδη υπόδησης.

Το Nicosia Mall έχει ως επίκεντρο του τη μόδα, όπως και πολλά από τα διάσημα brands που θα φιλοξενήσει. Ο όμιλος FAIS είναι γνωστός για το ότι παρέχει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά σε όλους τους τομείς που εξυπηρετεί. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις τελευταίες συλλογές από τα καταστήματα Puma, Under Armour και Haralas, με εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Λευκωσίας.

Καθώς μεγαλώνει η λίστα με τα brands που θα στεγάζονται στο Nicosia Mall, το νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός αγορών με τις τελευταίες τάσεις από τον χώρο της μόδας.

 



Σχετικά με τα brands:

Puma: Η εμβληματική μάρκα Puma βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα sports & athleisure brands των αθλητών και όχι μόνο, για περισσότερα από 65 χρόνια. Καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των αθλημάτων, η Puma είναι γνωστή για τη δημιουργία προϊόντων που εμπνέουν και ανταποκρίνονται σε έναν ενεργό τρόπο ζωής, διατηρώντας fashion lifestyle πινελιές κατά τα παγκόσμια trends.

Under Armour: Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά της Under Armour και είναι κάτι που η διάσημη μάρκα ακολουθεί πιστά. Ο απώτερος στόχος της Under Armour είναι να βοηθήσει τους αθλητές να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους, προσφέροντας τους αθλητικά ρούχα και είδη υπόδησης που τους ωθούν να βελτιώνονται και να επιτυγχάνουν. 

Haralas: Το διάσημο κατάστημα υποδημάτων και αξεσουάρ Haralas είναι μια Ελληνική δυναμική εταιρία που φιλοξενεί δημιουργίες από ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και αναγνωρισμένα διεθνή fashion brands μόδας όπως Nine West, DKNY, Jessica Simpson, Calvin Klein, Trussardi, Michael by Michael Kors, Guess, UGG, Camper, Converse, Juicy Couture, Katy Perry και πολλά άλλα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ