Σεξομολογήσεις #39: Παρακαλετό #$%&, ξινό @#$$%%.

Article featured image
Article featured image

Dear Tipster, τα πράματα έχουν ως εξής:

Είναι ένα παιδί, φίλος μου, όχι όμως κολλητός. Είμαστε στην ίδια παρέα. Μου αρέσκει και έδειχνε σημάδια πως και αυτού του αρέσκω. Αλλά εκεί που έκανε κίνηση, την έκοφκε.

Να αναφέρω ότι είχαμε βρεθεί μόνοι μας χωρίς να παιχτεί τίποτε. Είχαμε δει μια ταινία, πολύ χαλαρά. Εγώ ωστόσο, ένιωθα ότι κάτι πλανιέται στην ατμόσφαιρα ρε παιδί μου. Όπως έμαθα εκ των υστέρων και εκείνος ένοιωθε το ίδιο.

Για να μην τα πολυλογώ μετά από μια τελευταία συνάντηση που είχαμε, εφιληθήκαμε αλλά μετά ακολούθησε μια συζήτηση ανάλυσης κατά τη διάρκεια της οποίας, μου είπε ότι εν θέλει να χαλάσουμε τη φιλία μας, ότι είναι σε μια περίοδο που δεν ξέρει τι θέλει και δεν θέλει να εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον, ότι γενικά εσκέφτετουν τη φάση μεταξύ μας αλλά ετρέναρε το λόγω της φιλίας μας, ότι σαν φίλος μου θα με συμβούλευκε να μην ξεκινήσω κάτι μαζί του. Επίσης, ερώτησε με αν μπορώ διαχειριστώ τούτη την κατάσταση.

Τζείνο στο οποίο μένω εγώ είναι στο ότι, όπως είπε, θέλει να με προστατεύσει και να προστατεύσει και τον εαυτό του, να μην πληγωθεί κανένας.

Να σου πω ότι εσυζήτησε το και με 2 φίλες μας, αν αλλάσει κάτι τούτο. Εγώ εξεκαθάρισα του ότι δεν είμαι διατεθειμένη να ξαναπεράσω τη φάση να κάμω μόνο σεξ με τον άλλο. Δεν με πειράζει να περνώ καλά με κάποιον, δεν είναι ανάγκη να βάλουμε ταμπέλες, αλλά δεν θέλω να είναι απλά σεξ. Μήπως όμως όλα μου φωνάζουν πως αυτό είναι και εγώ δεν το βλέπω; Εγώ θεωρώ πως ρίχνει μου το μπαλάκι και λαλεί μου «θέλεις να πάρεις το ρίσκο να μπλέξεις μαζί μου αλλά να ξέρεις εγώ ήμουν ξεκάθαρος εξ αρχής, εν είμαι για πολλά-πολλά». Διαφώτισε με λλίο γιατί μου είναι πρωτόγνωρο να έρκεται κάποιος, να είναι ευθύς και εγώ απλά να μη ξέρω τι να πιστέψω. Θέλει με ή απλά θέλει κάτι να ασχολείται; Η όλη ιστορία να ξέρεις εξεκίνησε πριν το Πάσχα,

P.S. Εχώρισε από μια διετή, νομίζω, σχέση εδώ και 8-9 μήνες και από τότε δεν έχει ασχοληθεί με γκόμενες ούτε επήδηξε.

 

Ούτε εσύ υπογράφεις το email σου, ως εκ τούτο θα σε αποκαλέσω Τζένη.

Τζενάκι μου γλυκό, τι να σου πω; Νιώθω τον προβληματισμό σου και συμπάσχω. Για να καταλάβω ο κύριος, ας τον αποκαλέσουμε Μάρκο, σου έδινε ψήγματα ενδιαφέροντος και κάποια στιγμή σε φίλησε. Σου διευκρίνισε όμως πως ούτε σχέση θέλει να κάνει, ούτε για πολλά-πολλά είναι. Έχετε μια φιλική σχέση και θα προτιμούσε να περιοριστείτε σε αυτήν γιατί δεν είναι πολύ σίγουρος για την έκβαση που θα μπορούσε να πάρει η ερωτική σχέση. Εσένα πάλι το πρόβλημά σου είναι πως ο Μάρκος είναι πολύ ειλικρινής, τελείως ευθύς και δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τη κατάσταση καθώς δεν θέλεις να είσαι το κρεβατάμπλ του τύπου, θέλεις κάτι παραπάνω κι ας μην είναι σχέση(!;).

Το έχω;

Ωραία. Τώρα μιλάω εγώ; Σειρά μου; Τζενάκι μου να σου πω! Μου φαίνεσαι πως είσαι πολύ της ανάλυσης, της οργάνωσης και της τάξης για να μπορέσεις να είσαι με κάποιον άνθρωπο χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς ταμπέλες, με μόνο περιορισμό το να περνάτε καλά. Αυτού του είδους η σχέση είναι θέμα χαρακτήρα. Αν και οι δύο μπορείτε να περνάτε καλά με αυτό το τρόπο, μαγκιά σας. Αν όμως δεν θα μπορέσετε και οι δύο να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις, τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο.

Παίζει και η πιθανότητα ο Μάρκος να μην γουστάρει να κάνει σχέση μαζί σου και να επιστράτευσε την ευγλωττία του και όσες ατάκες θυμόταν από τα chick flicks που παρακολουθούσε με την πρώην, για να σου χρυσώσει το χάπι.

Μπορεί πάλι ο Μάρκος πράγματι να είναι μπερδεμένος.

Από τη στιγμή που απλά σου αρέσει και δεν πελλανίσκεις πάνω του, γιατί να κάτσεις να ασχοληθείς και να προβληματιστείς τόσο πολύ; Αν σε θέλει θα έρθει, αν δεν γουστάρει σχέση, να ψαχτεί αλλού αφού εσύ δεν είσαι της ελεύθερης φάσης. Αφού ο άνθρωπος λέει πως δεν θέλει, γιατί να τον πιέσεις δηλαδή; Επιδιώκεις ειλικρίνεια και όταν την έχεις, την αγνοείς. Δεν είναι σωστό. Ανέκαθεν ήμουν της άποψης πως παρακαλετό #$%&, ξινό @#$$%%. Αν σε θέλει θα έρθει. Αν δεν έρθει, δεν σε θέλησε ποτέ. Περαστικά σας και καλά μπάνια!

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ