Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα όσα δεν ξέρεις για το Facebook και το Instagram

Δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως αποκαλύπτονται.

 


Article featured image
Article featured image

Αποτελούν μακράν τις δύο πιο αγαπημένες social media platforms των Κύπριων χρηστών, με τη χρήση τους –κυρίως του Facebook- να γίνεται σχεδόν από ολόκληρο τον πληθυσμό του νησιού.

Πόσο καλά όμως γνωρίζεις το εύρος των δυνατοτήτων που σου παρέχουν αυτές οι δύο πλατφόρμες –ιδίως- όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σου;

Αν ακόμη σκέφτεσαι την απάντηση, τότε σίγουρα αυτό που ακολουθεί σε ενδιαφέρει άμεσα και πολύ.

Στις 3 – 4 Μάϊου στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί το 1ο μεγάλο συνέδριο 1ο «All Things Facebook & Instagram Conference», το οποίο στην ουσία θα μας μυήσει στον αχανή και άγνωστο κόσμο του Facebook και του Instagram.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου ο Head of Awards & Conferences @ Marketing Week της Boussias Communications, Ντάνος Τσάκαλος εξηγεί στη CITY τι ακριβώς είναι το «All Things Facebook & Instagram Conference», γιατί μας αφορά όλους και φυσικά τους λόγους που πρέπει να κρατήσουμε έγκαιρα θέση.

 



Ντάνος Τσάκαλος

 

Τι ακριβώς θα δούμε και θα ακούσουμε στο 1ο «All Things Facebook & Instagram Conference»;

Θα ενημερωθούμε για τις πιο σημαντικές τάσεις, θα δούμε υπέροχα case studies και θα λάβουμε πρακτικές συμβουλές γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram και τα Messaging apps. Θεματικά το συνέδριο θα εστιάσει στο τρίπτυχο «στρατηγική-περιεχόμενο-αποτελέσματα». Και, βεβαίως, θα παρακολουθήσουμε και θα συζητήσουμε με 7 κορυφαίους practitioners από το εξωτερικό, 2 πολυβραβευμένους Έλληνες experts, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από την αγορά της Κύπρου.

 

Γιατί πρέπει να έρθω;

Αν είσαι επιχειρηματίας, ξέρεις το γιατί πρέπει να έρθεις. Διότι, στο Facebook και, πλέον, και στο Instagram, βρίσκεται το κοινό σου. Το ξέρεις γιατί είσαι και εσύ εκεί.  Σύμφωνα με φετινή έρευνα, στα Social Media συχνάζουν τακτικά περί τις 900.000 Κύπριοι, το 75% δηλαδή του πληθυσμού. Αντίστοιχα, παγκοσμίως, οι ενεργοί Social Media users ξεπερνούν τα 3 δισ. Είτε στοχεύεις, λοιπόν, αποκλειστικά στο κυπριακό κοινό, είτε επιθυμείς να επεκταθείς σε άλλες αγορές, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι κομβικής σημασίας. Και είναι απαραίτητη η εκπαίδευση γύρω από τα Social Media γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα και προκύπτουν νέες ευκαιρίες και προκλήσεις.



Κατανοητό. Τι ακριβώς θα μου προσφέρει, όμως, η παρουσία μου εκεί;

Όποιο και αν είναι το θέμα που σε απασχολεί, όποια και αν είναι η ανάγκη σου γύρω από το Marketing στο Facebook και το Instagram, το All Things Facebook & Instagram ‘18 θα προσφέρει έμπνευση και εφαρμόσιμες λύσεις. Είτε μιλάμε για Στρατηγική στα Social Media, για αποτελεσματική χρήση του Live Video και  Storytelling, είτε για Influencer Marketing, Personalization στην Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαφήμιση στο Facebook. Οι σύνεδροι θα επιστρέψουν την επόμενη μέρα στο γραφείο τους γεμάτοι ιδέες που θα μπορέσουν να τις προσαρμόσουν στα δικά τους δεδομένα και να τις εφαρμόσουν άμεσα.

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο αφορούν μόνο επιχειρηματίες ή μπορεί να τα παρακολουθήσει και ένας απλός χρήστης των social media;

Πρωτίστως απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη από το χώρο της Επικοινωνίας και του Marketing που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την περαιτέρω δυναμική των Social Media. Εν τούτοις, η βαθιά κατανόηση του ρόλου των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και της λειτουργίας τους σαφώς και μπορεί να αποδειχτεί ωφέλιμη και για άλλα λιγότερο προφανή κοινά.

 

Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό το συνέδριο, τι διαφορετικό έχει από άλλα αντίστοιχα;

Έχοντας εκπαιδεύσει 2.300+ στελέχη στα 7 χρόνια διεξαγωγής του, το All Things Facebook & Instagram είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο συνέδριο για Facebook & Instagram Marketing στην Ελλάδα. Έχουμε, λοιπόν, την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία για να στήσουμε ένα εξαιρετικό συνέδριο. Και θέτουμε πολύ ψηλά τον πήχη, γι’ αυτό και εξασφαλίσαμε – για πρώτη φορά – την παρουσία τόσων πολλών κορυφαίων ομιλητών από το εξωτερικό, όπως ο Alex Khan, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής Social Media coach στη Γερμανία. Τι άλλο; Δεν θα αρκεστούμε στην 1 μέρα και τις keynote ομιλίες. Αντιθέτως, προσθέσαμε και 2η μέρα. Έτσι, το κοινό μας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την επόμενη μέρα 2 απόλυτα εξειδικευμένα workshops γύρω από το Influencer Marketing και το Live Video. Το διήμερο θα είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ!

 



Διάβασε ΕΔΩ πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους 7 σημαντικούς ομιλητές που θα βρεθούν στο συνέδριο.





Μέσα από την εμπειρία σας ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι επιχειρήσεις στη διαχείριση των social media τους σε σχέση με την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους; 

Ok, λάθη κάνουμε όλοι μας. Το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε απ’ αυτά. Και ένα λάθος που συχνά-πυκνά κάνουν οι επιχειρήσεις έχει να κάνει με την απουσία ξεκάθαρης στρατηγικής: τι θέλω να πετύχω, πώς σκοπεύω να το πετύχω, πώς θα αξιολογήσω την αποτελεσματικότητά μου;  Από κει αρχίζουν όλα. Η στρατηγική αποτελεί τη βάση, αποτελεί την πυξίδα που μας καθοδηγεί.

 



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το All Things Facebook & Instagram’18, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.allthingsfbcy.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ