Αν αγαπάς το βιβλίο τότε σου έχουμε κάτι πολύ καλό

Κάνε χώρο στη βιβλιοθήκη.

 


Article featured image
Article featured image

Το Nicosia Book Fest επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά, δίνοντας ραντεβού με τους απανταχού φίλους του βιβλίου. Δύο μέρες με βιβλιοπαρουσιάσεις από Κύπριους και ξένους συγγραφείς, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, παιχνιδότοπο, φαγητό, ποτό και άλλα happenings, έρχονται στη Λευκωσία.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή. Φέτος επιστρέφει πιο αναβαθμισμένο, εμπλουτισμένο με νέες δραστηριότητες και συνεργασίες.

Το Nicosia Book Fest 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Μαΐου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. Το φετινό φεστιβάλ παρουσιάζει η CYTA ενώ διοργανωτές είναι το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου, Για ακόμη μία χρονιά συμμετέχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι, πολιτιστικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα κυπριακά και ξένων χωρών καθώς και δεκάδες συγγραφείς.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βιβλιοπαρουσιάσεις και συζητήσεις, παιδική γωνιά, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού, τεχνολογικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Στον χώρο θα λειτουργεί επίσης χώρος βιβλιο-ανάγνωσης καθώς επίσης και περίπτερα για φαγητό και ποτό.

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.nicosiabookfest.com



Στόχος των διοργανωτών είναι το Nicosia Book Fest να μεγαλώνει κάθε χρόνο, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε περιεχόμενο έτσι ώστε να καταστεί ένα γεγονός ορόσημο για τα κυπριακά δεδομένα.



Η είσοδος για το φεστιβάλ είναι ελεύθερη.



Χορηγοί επικοινωνίας: City.com.cy, Time Out Cyprus  

 





Πληροφορίες

Πότε: 19 & 20 Μαΐου (10:00πμ – 10:00μμ)

Πού: Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία

Είσοδος: Ελεύθερη

Facebook: NicosiaBookFest

Ιστοσελίδα: www.nicosiabookfest.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ